Acer Predator 27" 240Hz 1ms IPS Panel - 4.999 TL - Piyasada bu fiyata bu ayarda monitör yok gibi bir şey şuan da.
![]()
AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
27 inç monitör valorant gibi oyunlarda sorun oluşturur mu ekran büyüklüğünden kimileri önermiyor . daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum![]()
Aoc 27" C27G2ZE 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör
Aoc 27" C27G2ZE 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
anladım o zaman 24 inç almak daha mantıklı olucak27" ile 1080p çözünürlük online rekabetçi oyunlarda evet genelde önerilmez sebebiyse kafanız odak noktanız büyüdüğü için biraz fazla hareket ediyor. Kişisel bir deneyimdir sözle anlatılamaz.
ips panel olmasını tercih ediyorum24" ve 240Hz+ ürün bulmak biraz zor piyasada. 6K+ fiyatları var VA ve IPS panel ürünlerin. TN panele düşerseniz orada belki daha ucuza ürünler vardır.
hocam 7 k ya kadar öneri alabilirimBir bütçe limiti erin bakalım neler önerebilirim 24-25" boyutlarda.
IPS ve Curved zaten çok yaygın değil hele ki 24-25" boyutlarda.bir de curved ekran yerine düz olursa daha iyi olur teşekkü ederim yardımınız için
ilk defa duyuyorum bu markayı sağlam mıdır ?Alienware 24.5" AW2521HFLA 240Hz 1ms IPS - 6.940 TL - Çok beğenilen bir üründür hem TR hem yurtdışında. Öneririm.
tamamdır çok teşekkür ederim yardımınız için.DELL markasına aittir ve Alienware markası dünyada çok popüler bir markadır. Markayı çok değil 5dk. araştırsanız zaten aşık olursunuz.![]()