Sistemi 1080p de kullanıcaksan ekran kartını 16gb yerine 8gb yapmanı öneririm fiyat farkı çok var. SSD olarak bunun yerine Netac 1TB yapardım ben olsam. Soğutucuda seçmek zorunda değilsen seçme. Bide kasayı yani güç kaynağını değiştirirsen iyi olur.Ekli dosyayı görüntüle 32363
Fiyatı 29.200 TL TUTTU.
Şunu ekle şunu çıkar dediğiniz herhangi bir şey varsa değerli yorumlarınızı bekliyorum. Az para vermiyoruz lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
Sistemi 1080p de kullanıcaksan ekran kartını 16gb yerine 8gb yapmanı öneririm fiyat farkı çok var. SSD olarak bunun yerine Netac 1TB yapardım ben olsam. Soğutucuda seçmek zorunda değilsen seçme. Bide kasayı yani güç kaynağını değiştirirsen iyi olur.
1080p çözünürlükte 8gb hâlâ çoğu şeye yeterli oluyor 16gb o kadarda zorunlu veya gerekli değil. He diyorsa ileride 2K monitör yapıcam o zaman olabilir. Soğutucu konusunda dediğin doğru.Fiyat olarak sisteme birşey diyemem ama 16gb ekran kartını neden 8 gb düşürsün ki?Maddiyatı varsa 16gb geleceğe daha iyi bir yatırım 8 gb yerine..Ki ssd,hdd,m2ssd ler ekran kartlarına göre daha ucuz parçalar ilerde yükseltmesi kolay olur.
Konu sahibine gelecek olursak.O soğutucuya boşuna para verme
gördüğüm kadarıyla kasana
https://www.epey.com/islemci-sogutucu/thermalright-peerless-assassin-120-se.html bu soğutma sığar.Bu ve bunun gibi hava soğutma kendi düşüncemle tek fanlı sıvı soğutmaya göre daha avantajlıdır.
Ne olursa olsun 16 gb tercih ederdim.Şimdinin misal 15ksını verip 16gb alabilecekken ileride yükseltme sırasında aynı özelliklerde ki karta 50k vermek saçmalık olur.1080p de yeterli yetersiz konusu beni pek cezbeden birşey değil.Onu geçtim neden kendisini 1080p ye sınırlı bırakıyorsunuz?Siz de demissiniz ileride 2k monitör alabilir mesela.Saygılarımla1080p çözünürlükte 8gb hâlâ çoğu şeye yeterli oluyor 16gb o kadarda zorunlu veya gerekli değil. He diyorsa ileride 2K monitör yapıcam o zaman olabilir. Soğutucu konusunda dediğin doğru.
Soğutucu yeterli olur ama fiyatını haketmiyor. Daha ucuza veya aynı fiyata daha iyi performans veren modeller alabiliyorsunuz. Kasa değilde asıl olay içindeki güç kaynağı. Pek bilgim yok nasıl bir güç kaynağı o yüzden seçenekleri atarsanız yardımcı oluruzArkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Şunu belirtmek isterim oyun fazla oynamayacağım. Daha çok iş için alıyorum render,3d modelleme,animation vs. 16gb VRAM tercihim bu yüzden. İkincisi ise soğutucu konusun da yorumlarınız olmus acıkcası bu bıraz uzdı. Butcem bu kadar daha fazla çıkamıyorum ama gerçekten hiç bir işe yaramaz diyorsanız çıkartayım. Kasa da mı çok kötü bu arada ?