Bunu Alsam Işe Yarar Mı ?

KS

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bunu kontrol edebilmek için de anakart da a-rgb portu olması lazım yoksa bu kontrol edilmez argb girişi olmayan Anakartlarda USB portu üzerinden kullanılan kontrolculer gereklidir
Onerebileceginiz bir kontrolcü varmıdır @Kürşat Kütükçü

Eskiden hep bu dark'ın ürününü önerirdim 30-40 lira faydalı bir parça idi ama hiçbir yerde stokta kalmamış. Bulduğum tek yerde 300 lira ve iki adet stok kalmış. Bunu reset butona bağlıyorsunuz ve o tuş ile geçiş sağlıyorsunuz. Aslında tuşludan daha kullanışlı ama reset butonunuz olmuyor. Başka faydalı bir kontrolcü bulamadım. Asrock'un usb kontrolcüleri olurdu onlar da yok stokta. Şu Syqex hocamın attığın parçanın HA-02C modeli vardı kumandalı kontrolcülü ama o da 670 liraydı :)

Hepsi buradada buldum attığınız ürün buydu dimi @HG07

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Attığınız linki açılmadı. Taa bir önceki yazışmamızda aşağıdaki ürünü önermiştim onu diyorsanız ama stokta kalmamış maalesef. 100 küsür lira idi.

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
Fanları çalıştırır ama ARGB olmaz , bu sadece fan çoğaltıcı. Bütçeniz varsa aşağıdaki ürün daha iyi olur.

daha once gorsem bunu alrıdm fan coklayıcı ve argb coklayıcı kabloya 130 lıra bayıldım valla bu cok daha mnaıtklıymıs ya
neyse saglık olsun artık bır tane de bundan alırım

KS

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Attığınız linki açılmadı. Taa bir önceki yazışmamızda aşağıdaki ürünü önermiştim onu diyorsanız ama stokta kalmamış maalesef. 100 küsür lira idi.
Suanda açılması lazım linkin @HG07

daha once gorsem bunu alrıdm fan coklayıcı ve argb coklayıcı kabloya 130 lıra bayıldım valla bu cok daha mnaıtklıymıs ya
neyse saglık olsun artık bır tane de bundan alırım
Siz nasıl çalıştırdınız ışıkları ve fanları kullandığınız parçalar neydi

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Evet bu idi. Tahminimce üstündeki tuşlar Mode - Speed - Color anlamına geliyor. Ama dediğim gibi yurtdışı. Son fiyatı satın alma ekranında görürsünüz heralde. Amazondaki bu ürün de aynı gibi. Yorumlarına bakarak yola çıkabilirsiniz. Bu da yurtdışı, 300 gibi bir rakama geliyor her şeyiyle. HB da aşağı yukarı benzer fiyata gelebilir.

KS

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Evet bu idi. Tahminimce üstündeki tuşlar Mode - Speed - Color anlamına geliyor. Ama dediğim gibi yurtdışı. Son fiyatı satın alma ekranında görürsünüz heralde. Amazondaki bu ürün de aynı gibi. Yorumlarına bakarak yola çıkabilirsiniz. Bu da yurtdışı, 300 gibi bir rakama geliyor her şeyiyle. HB da aşağı yukarı benzer fiyata gelebilir.
Kasamın benzer modellerinde kontrolcü var ama ben kasada bulamıyorum nerde olabilir nereye baksam yok kontrolcü

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Kasamın benzer modellerinde kontrolcü var ama ben kasada bulamıyorum nerde olabilir nereye baksam yok kontrolcü
Arka tarafı açtığınızda tam ortada olur genelde. Ama ön panelinizde renk kontrolüne dair bir tuş olmadığını belirttiğiniz için veya herhangi bir kumanda, bu ihtimali geçmiştim ben. İsterseniz bir bakın ama olsa görürdünüz ve kablolar genelde hali hazırda bağlı gelirdi. Sizin kasanızla aynı adda birçok model var ve bende bakarken baya kafa karışıklığına sebep olmuştu.

KS

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arka tarafı açtığınızda tam ortada olur genelde. Ama ön panelinizde renk kontrolüne dair bir tuş olmadığını belirttiğiniz için veya herhangi bir kumanda, bu ihtimali geçmiştim ben. İsterseniz bir bakın ama olsa görürdünüz ve kablolar genelde hali hazırda bağlı gelirdi. Sizin kasanızla aynı adda birçok model var ve bende bakarken baya kafa karışıklığına sebep olmuştu.
Benim size attığım hepsiburadakide mi yurtdışından geliyor

IMG-20230529-WA0021.jpg
panel bu şekilde

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Benim size attığım hepsiburadakide mi yurtdışından geliyor

Ekli dosyayı görüntüle 21769panel bu şekilde
Benim attığımla aynısını bulmuşsunuz. Resimde yuvarlak içini aldım, yurtdışı yazıyor. Vergi politikası nasıl bakmak lzm Hb'nın, Amazonda sepette ödüyorsun üstüne başka bir şey gelmiyor. Panelde görüldüğü üzere kontrol için bir tuş da olmadığından kontrolcü yok gibi duruyor kasada.

Ekli dosyalar

• ar.JPG
    ar.JPG
    95.6 KB · Görüntüleme: 3
KS

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Benim attığımla aynısını bulmuşsunuz. Resimde yuvarlak içini aldım, yurtdışı yazıyor. Vergi politikası nasıl bakmak lzm Hb'nın, Amazonda sepette ödüyorsun üstüne başka bir şey gelmiyor. Panelde görüldüğü üzere kontrol için bir tuş da olmadığından kontrolcü yok gibi duruyor kasada.
Kasamda ampul simgesi olan yer ne sizce

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri