- Tepki
- 20
Eğer HDMI kablosu kullanıyorsanız kablonuzun 240 HZ desteği olmadığından olabilirEkli dosyayı görüntüle 27259Monitörüm 240 hz ama burda en fazla 120 hz var
Monitörüm 240 hz ama burda en fazla 120 hz var
Dp kullanımıyorum knkEğer HDMI kablosu kullanıyorsanız kablonuzun 240 HZ desteği olmadığından olabilir
Bugün biraz araştırdım ama overclock seçeneğini göremedimhocam monitörün altında veya arkasında tuşlar var herangi birine basın ordan ekran özellikleriyle ilgili olana basın ordanda displaya basn sonrada orda overclock seçeneği olması lazım ordan yükseltin
Display port kullanıyorumKullandığınız kablodan kaynaklı olma ihtimali yüksek.
Display kullanıyorumKullandığınız kablodan kaynaklı olma ihtimali yüksek.
Reis overdrive var o olabilir mihocam monitörün altında veya arkasında tuşlar var herangi birine basın ordan ekran özellikleriyle ilgili olana basın ordanda displaya basn sonrada orda overclock seçeneği olması lazım ordan yükseltin
bilmiyorum overclock olması lazımReis overdrive var o olabilir mi
Reis böyle bisi buldum burdan olur mubilmiyorum overclock olması lazım
Basmaktan zarar gelmez dene, olursa tamam. Olmazsa 30 saniye sonra eskisine döner. Monitör menüsündeki overdrive da overclock ile aynı anlama geliyordur.Reis böyle bisi buldum burdan olur muEkli dosyayı görüntüle 27269
Reis bastım bekledim 1-2 dk bisi olmadı kaldı 240 da oldu dimiBasmaktan zarar gelmez dene, olursa tamam. Olmazsa 30 saniye sonra eskisine döner. Monitör menüsündeki overdrive da overclock ile aynı anlama geliyordur.
Ayarlarda ve nvidia denetim masasında 240hz gözüküyorsa olmuştur.Reis bastım bekledim 1-2 dk bisi olmadı kaldı 240 da oldu dimi
Evet gözüküyorAyarlarda ve nvidia denetim masasında 240hz gözüküyorsa olmuştur.