Bütçe, 18 Bin TL

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Merhabalar,

Hayli uzun zamandır iki sistem arasında kaldım sizce hangisi olmalı ve 18 bin bütçeye daha iyi sistem tavsiyeniz var mıdır?

Gamingen.tr'den baktığım pcyi Cpu olarak 5600 olarak düşünebiliriz.

İyi forumlar.

Senin hala istediğin şey rx kart mi yani ndivia umrumda olmaz falan mı diyorsun

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
KS

iniqo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Herkese öncelikle çok teşekkürler,
Wattman, Coilwhine gibi durumları biliyorum bunları göz önüne alarak Amd bir sistem istiyorum.
Rtx serisi ve Intel işlemci çok daha stabil ve uzun yıllar götürebilir ancak gönlüm Amd'den yana kullanan arkadaşlarım var açıkçası bir kere bile Wattman yediklerini görmedim.
Bu şans meselesi birazcık şansımı zorlamak istiyorum :)

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106

wattman hatası 6000 serisinden sonra ben görmedim şans işi değil de driverını WHQL indir driverınıda kurcalama hiç bir sıkıntı olmayacaktır 3060 ile 6700 arasında gözle görülür iyi bir fps farkı oluşuyor oyunlarda ben 6600 kullanıyorum gayet memunum
bide eğer biraz daha arttıra bilirsen sistemi b550 anakartına geçir

KS

iniqo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

wattman hatası 6000 serisinden sonra ben görmedim şans işi değil de driverını WHQL indir driverınıda kurcalama hiç bir sıkıntı olmayacaktır 3060 ile 6700 arasında gözle görülür iyi bir fps farkı oluşuyor oyunlarda ben 6600 kullanıyorum gayet memunum
bide eğer biraz daha arttıra bilirsen sistemi b550 anakartına geçir
Hocam attığınız sistemi çok beğendim, bu sitede taksit imkanı da diğer sitelere göre çok çok iyi.
Çok teşekkürler, anakart upgrade edilebilir arada 800 liralık fiyat farkı var 9 taksit yaptığım takdirde fazla hissedilmeyecektir.

Yalnız şöyle bir durum var 6750XT 128 bit o kafamı karıştırdı 😪

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Hocam attığınız sistemi çok beğendim, bu sitede taksit imkanı da diğer sitelere göre çok çok iyi.
Çok teşekkürler, anakart upgrade edilebilir arada 800 liralık fiyat farkı var 9 taksit yaptığım takdirde fazla hissedilmeyecektir.
size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana taksit imkanları dediğin gibi çok iyi bende burdan kendime 6600 bir sistem aldım gönlünüz ferah olabilir :)

Yalnız şöyle bir durum var 6750XT 128 bit o kafamı karıştırdı 😪
fiyat farkı ile 192 bit yapılabilir ama 128bitte kafi bence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri