Büyük gizem Fps drop ve Stuttering

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Arkadaşlar beni PC hocası forumu çok iyi bilir. Bilmeyenler konularıma göz atabilir. Tüm her şey çözüldü. Bu sıkıntının çözümünü tüm herkese yayacağım. Ama ilk önce tahminleri alalım :D

A. Morgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Açtığın konuya baktım ve tahminimi yapıyorum. Bence elindeki sistemi satıp sorunu kökten çözmüş oldun. Hadi geçmiş olsun.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Arkadaşlar beni PC hocası forumu çok iyi bilir. Bilmeyenler konularıma göz atabilir. Tüm her şey çözüldü. Bu sıkıntının çözümünü tüm herkese yayacağım. Ama ilk önce tahminleri alalım :D
Konularını gördüm tamamını okuyamadım çözümü yaymanız iyi olur.Bence yazılımsal bir sorununuz vardı onu çözdünüz.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Ram ve işlemci kalmamış mıydı zaten geriye?

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Ram ve işlemci kalmamış mıydı zaten geriye?
Evet hocam ram ve işlemci satıp onları da değiştirmiştim sorun devam etmişti.

Tahminleri alalım bakalım kim çözüme nokta atışı yapacak. Bu günün sonunda sorunun çözümünü yayacağım buraya.

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Gün sonunda REHBER şeklinde paylaşacağım arkadaşlar. Tahmini olanları meydana alalım :)

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Hocam sanki biraz sinir bozucu olmaya başladı ben de merak etmeye başladım kesin çok absürt birşey çıkacak.
Hocam sinirleri bozulan kişilere buradan özür dilerim ama aylardır benim neler çektiğimi hem parasal hem mental olarak biliyorsunuz. Bende önden bu konuyu yakından takip eden takipçilerimle sohbet şeklinde konuşmak istedim. Neden hep gergin hep tartışma şeklindesin anlamıyorum.

Bu sorun fps drop anlık saliselik takılma yaşayan anlık fps düşüşü yaşayan. HATTA VE HATTA oyunlarda saçma kasmalar yaşayan herkes için AŞI NİYETİNDE OLACAK.

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Bu ne kadar garip bir başlık :) Magazin programlarındaki şu ünlü kiminle basıldı??? Az sonraaaa... reklamları gibi. Merak edenlere sonunda ya kardeşi ya eşi falan çıkar :)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Merak ettiğim sorular yanında bu hiçbir şey.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Hocam sinirleri bozulan kişilere buradan özür dilerim ama aylardır benim neler çektiğimi hem parasal hem mental olarak biliyorsunuz. Bende önden bu konuyu yakından takip eden takipçilerimle sohbet şeklinde konuşmak istedim. Neden hep gergin hep tartışma şeklindesin anlamıyorum.

Bu sorun fps drop anlık saliselik takılma yaşayan anlık fps düşüşü yaşayan. HATTA VE HATTA oyunlarda saçma kasmalar yaşayan herkes için AŞI NİYETİNDE OLACAK.
Hocam aslında gergin ve tartışma içerisinde değilim hatta o mesajı atarken okuduğumda sanki hiddet dolu bir mesaj gibi geldi ve düzenleyip en yumuşak nasıl yapabilirim diye düşündüm sonuçta biz mesajlarımızda mimik ve duygularımızı aktaramadığımız için farklı birşey düşünerek attığımız mesaj farklı algılanabilir.Gerginlik hissettirdiysem kimse kusura bakmasın forumda.

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Hocam aslında gergin ve tartışma içerisinde değilim hatta o mesajı atarken okuduğumda sanki hiddet dolu bir mesaj gibi geldi ve düzenleyip en yumuşak nasıl yapabilirim diye düşündüm sonuçta biz mesajlarımızda mimik ve duygularımızı aktaramadığımız için farklı birşey düşünerek attığımız mesaj farklı algılanabilir.Gerginlik hissettirdiysem kimse kusura bakmasın forumda.
Ben sizi tanıyorum konularımda bana yardımcı olmaya çalışmıştınız. Hatırlıyorum yani, yok zaten kötü bir niyetinizin olmadığını anladım. İyi ki varsınız.

Merak ettiğim sorular yanında bu hiçbir şey.
Tüm sorulara tüm tahminlere açığım. Bir nevi takipçilerimle bu konuyu sohbet amaçlı kendinizi kanıtlamanız için, bilgilerinizi pekiştirmeniz için yapıyorum.

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Sorun monitörde, işlemcide, ekran kartında, ramda,ssdde,harddiskte,anakartda,psuda,klavyede,mousede,upsde veya kulaklıkda. Değil mi :)? Nokta atışı.
Kanka hepsini söyledin. O zaman yakınlaşan sen oluyorsun mantıken. Tam cevabı vermedin ama yazılımsal windows ya da crackli windowsla alakalı bir durum yok. Evet sorun donanımsal bir sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri