Konularını gördüm tamamını okuyamadım çözümü yaymanız iyi olur.Bence yazılımsal bir sorununuz vardı onu çözdünüz.Arkadaşlar beni PC hocası forumu çok iyi bilir. Bilmeyenler konularıma göz atabilir. Tüm her şey çözüldü. Bu sıkıntının çözümünü tüm herkese yayacağım. Ama ilk önce tahminleri alalım![]()
Evet hocam ram ve işlemci satıp onları da değiştirmiştim sorun devam etmişti.Ram ve işlemci kalmamış mıydı zaten geriye?
Yahu söylesene arkadaşEvet hocam ram ve işlemci satıp onları da değiştirmiştim sorun devam etmişti.
Tahminleri alalım bakalım kim çözüme nokta atışı yapacak. Bu günün sonunda sorunun çözümünü yayacağım buraya.
Hocam sanki biraz sinir bozucu olmaya başladı ben de merak etmeye başladım kesin çok absürt birşey çıkacak.Gün sonunda REHBER şeklinde paylaşacağım arkadaşlar. Tahmini olanları meydana alalım![]()
Hocam sinirleri bozulan kişilere buradan özür dilerim ama aylardır benim neler çektiğimi hem parasal hem mental olarak biliyorsunuz. Bende önden bu konuyu yakından takip eden takipçilerimle sohbet şeklinde konuşmak istedim. Neden hep gergin hep tartışma şeklindesin anlamıyorum.Hocam sanki biraz sinir bozucu olmaya başladı ben de merak etmeye başladım kesin çok absürt birşey çıkacak.
Hocam aslında gergin ve tartışma içerisinde değilim hatta o mesajı atarken okuduğumda sanki hiddet dolu bir mesaj gibi geldi ve düzenleyip en yumuşak nasıl yapabilirim diye düşündüm sonuçta biz mesajlarımızda mimik ve duygularımızı aktaramadığımız için farklı birşey düşünerek attığımız mesaj farklı algılanabilir.Gerginlik hissettirdiysem kimse kusura bakmasın forumda.Hocam sinirleri bozulan kişilere buradan özür dilerim ama aylardır benim neler çektiğimi hem parasal hem mental olarak biliyorsunuz. Bende önden bu konuyu yakından takip eden takipçilerimle sohbet şeklinde konuşmak istedim. Neden hep gergin hep tartışma şeklindesin anlamıyorum.
Bu sorun fps drop anlık saliselik takılma yaşayan anlık fps düşüşü yaşayan. HATTA VE HATTA oyunlarda saçma kasmalar yaşayan herkes için AŞI NİYETİNDE OLACAK.
Ben sizi tanıyorum konularımda bana yardımcı olmaya çalışmıştınız. Hatırlıyorum yani, yok zaten kötü bir niyetinizin olmadığını anladım. İyi ki varsınız.Hocam aslında gergin ve tartışma içerisinde değilim hatta o mesajı atarken okuduğumda sanki hiddet dolu bir mesaj gibi geldi ve düzenleyip en yumuşak nasıl yapabilirim diye düşündüm sonuçta biz mesajlarımızda mimik ve duygularımızı aktaramadığımız için farklı birşey düşünerek attığımız mesaj farklı algılanabilir.Gerginlik hissettirdiysem kimse kusura bakmasın forumda.
Tüm sorulara tüm tahminlere açığım. Bir nevi takipçilerimle bu konuyu sohbet amaçlı kendinizi kanıtlamanız için, bilgilerinizi pekiştirmeniz için yapıyorum.Merak ettiğim sorular yanında bu hiçbir şey.
Yanlış,sorun kesinlikle donanımsal değil.Sorun monitörde, işlemcide, ekran kartında, ramda,ssdde,harddiskte,anakartda,psuda,klavyede,mousede,upsde veya kulaklıkda. Değil mi? Nokta atışı.
O zaman kesinlikle doğru cevapFark etmez, bileşenlerdeki yazılımıda baz alabilirsiniz saydıklarımdan.
Kanka hepsini söyledin. O zaman yakınlaşan sen oluyorsun mantıken. Tam cevabı vermedin ama yazılımsal windows ya da crackli windowsla alakalı bir durum yok. Evet sorun donanımsal bir sorun.Sorun monitörde, işlemcide, ekran kartında, ramda,ssdde,harddiskte,anakartda,psuda,klavyede,mousede,upsde veya kulaklıkda. Değil mi? Nokta atışı.
problem suna benzer bişey miydiKanka hepsini söyledin. O zaman yakınlaşan sen oluyorsun mantıken. Tam cevabı vermedin ama yazılımsal windows ya da crackli windowsla alakalı bir durum yok. Evet sorun donanımsal bir sorun.