böyle birseymiydi cevap verirmisin merak ettimr
problem suna benzer bişey miydi
böyle birseymiydi cevap verirmisin merak ettimr
problem suna benzer bişey miydi
Evet hocam, zaten şu an sohbet devam ediyor. GENEL TÜM OYUNLAR İÇİN.böyle birseymiydi cevap verirmisin merak ettim
Hocam işin adrenalini orada zaten.Günün sonunda olmazsa olmuyor yani.
O kadar acemi değilimRAM'leri yanlış slota takmışım ondanmış deme sakın da.
Yo öyle bir şey yoktu. 5 farklı erkan kartı bile denenmişti. Gpu ne zaman sorun vardı?Gpu da sorun vardı tartışmaya gerek yok.
Yok kanka o meseleden dolayı da değildi zaten konularda bir çok şey denemiştim. Farklı klavye fare denemeleri çözüm olmamıştı.Mouse veya klavye de sorun çıktı sanırım.
Sorun gpu dadır dedim yani, neyse açıklayacaksanız açıklayın herkes boşuna mesaj kasıyor mesajlarımı silicem zaten.Yo öyle bir şey yoktu. 5 farklı erkan kartı bile denenmişti. Gpu ne zaman sorun vardı?
Valla konuyu okumuştum sanırım değişmediğiniz bir tek kasa kalmıştı ondan ötürü bir sorun kalıyor geriyeYok kanka o meseleden dolayı da değildi zaten konularda bir çok şey denemiştim. Farklı klavye fare denemeleri çözüm olmamıştı.
Evet her zaman ki gibi ketum agresif bir Arthur morgan. Ne çektim konularımda senden ya. Ne olur güzel bişi yazsan tüberküloz'dan ölmezsin korkma.Günün sonunda olmazsa olmuyor yani.
Allahını seversen söyle ne çektin? Aynı şeyi tekrar soylemeyecegim daha once cevap verdim sana. Bir de agresiflik bunun neresinde? Çok kindar bir insansın, benim yazdığımı başkası yazsa takmazsın benimle ne derdin var anlamadım.Evet her zaman ki gibi ketum agresif bir Arthur morgan. Ne çektim konularımda senden ya. Ne olur güzel bişi yazsan tüberküloz'dan ölmezsin korkma.![]()
Forum kültürü dediğimiz şey bir sorun çözüldüğünde bunu dramasal hale getirmeyip aynı sorunu paylaşanlar için bir rehber hazırlamaktır. Kültürler çok değişmiş. Üzücü...
Sorun gpu dadır dedim yani, neyse açıklayacaksanız açıklayın herkes boşuna mesaj kasıyor mesajlarımı silicem zaten.
O zaman onlara da çıkışman gerekiyor ki adamlar haklı da zaten yanlış birşey söylememişler ama nedense bir tek benimle derdin var. Yukarıda yazdığim mesaj espri niteliğinde idi argo,hakaret,kaba sözler vs. hiçbirşey yok iken ben agresif oluyorum. Yahu vallahi seni anlamak mümkün değil.Burada size yardımcı olmak için yazan veya bu konuya merak için yazanlar takipçiniz mi oluyor? Yani takipçi mi kasıyorsunuz anlamadım. Sorununuz çözüldüyse sorununuzun olduğu konu altına bir mesaj olarak çözüldüğünü teyit ettirip çözümünü paylaşıp moderatör veya adminlerin konuyu kilitlemesini isteyebilirsiniz.
Forumda çoğu kez üslûbunu bozmuş birisi zaten. Özellikle bana çok denk geldi. Ayrıca açtığı ilk konuya ilk ve en çok ben yardımcı olmama rağmen üslûbunu bir çokkez bozdu. Sen o kadar yalvar, yardım alıncada nankörlük yap. Keyfimin kâhyası yardım etmek istemeyebilirdi de. Şuan kadar banlanmamasıda ayrı bir durum. Neyse galiba açıklamayacak kapatın konuyu gitsin.Sana göre bu arkadaşlar da agresif oluyor
O zaman onlara da çıkışman gerekiyor ki adamlar haklı da zaten yanlış birşey söylememişler ama nedense bir tek benimle derdin var. Yukarıda yazdığim mesaj espri niteliğinde idi argo,hakaret,kaba sözler vs. hiçbirşey yok iken ben agresif oluyorum. Yahu vallahi seni anlamak mümkün değil.
Bugün açıklama gelmezse, üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılacaktır.Forumda çoğu kez üslûbunu bozmuş birisi zaten. Özellikle bana çok denk geldi. Ayrıca açtığı ilk konuya ilk ve en çok ben yardımcı olmama rağmen üslûbunu bir çokkez bozdu. Sen o kadar yalvar, yardım alıncada nankörlük yap. Keyfimin kâhyası yardım etmek istemeyebilirdi de. Şuan kadar banlanmamasıda ayrı bir durum. Neyse galiba açıklamayacak kapatın konuyu gitsin.