Büyük gizem Fps drop ve Stuttering

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
böyle birseymiydi cevap verirmisin merak ettim
Evet hocam, zaten şu an sohbet devam ediyor. GENEL TÜM OYUNLAR İÇİN.

'' Bu sorun fps drop anlık saliselik takılma yaşayan anlık fps düşüşü yaşayan. HATTA VE HATTA oyunlarda saçma kasmalar yaşayan herkes için AŞI NİYETİNDE OLACAK ''

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
RAM'leri yanlış slota takmışım ondanmış deme sakın da.

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
RAM'leri yanlış slota takmışım ondanmış deme sakın da.
O kadar acemi değilim :D
Gpu da sorun vardı tartışmaya gerek yok.
Yo öyle bir şey yoktu. 5 farklı erkan kartı bile denenmişti. Gpu ne zaman sorun vardı?
Mouse veya klavye de sorun çıktı sanırım.
Yok kanka o meseleden dolayı da değildi zaten konularda bir çok şey denemiştim. Farklı klavye fare denemeleri çözüm olmamıştı.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yo öyle bir şey yoktu. 5 farklı erkan kartı bile denenmişti. Gpu ne zaman sorun vardı?
Sorun gpu dadır dedim yani, neyse açıklayacaksanız açıklayın herkes boşuna mesaj kasıyor mesajlarımı silicem zaten.

burak0203

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yok kanka o meseleden dolayı da değildi zaten konularda bir çok şey denemiştim. Farklı klavye fare denemeleri çözüm olmamıştı.
Valla konuyu okumuştum sanırım değişmediğiniz bir tek kasa kalmıştı ondan ötürü bir sorun kalıyor geriye :)

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Burada size yardımcı olmak için yazan veya bu konuya merak için yazanlar takipçiniz mi oluyor? Yani takipçi mi kasıyorsunuz anlamadım. Sorununuz çözüldüyse sorununuzun olduğu konu altına bir mesaj olarak çözüldüğünü teyit ettirip çözümünü paylaşıp moderatör veya adminlerin konuyu kilitlemesini isteyebilirsiniz.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,035
Evet her zaman ki gibi ketum agresif bir Arthur morgan. Ne çektim konularımda senden ya. Ne olur güzel bişi yazsan tüberküloz'dan ölmezsin korkma. :D
Allahını seversen söyle ne çektin? Aynı şeyi tekrar soylemeyecegim daha once cevap verdim sana. Bir de agresiflik bunun neresinde? Çok kindar bir insansın, benim yazdığımı başkası yazsa takmazsın benimle ne derdin var anlamadım.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,035
Sana göre bu arkadaşlar da agresif oluyor
Forum kültürü dediğimiz şey bir sorun çözüldüğünde bunu dramasal hale getirmeyip aynı sorunu paylaşanlar için bir rehber hazırlamaktır. Kültürler çok değişmiş. Üzücü...

Sorun gpu dadır dedim yani, neyse açıklayacaksanız açıklayın herkes boşuna mesaj kasıyor mesajlarımı silicem zaten.

Burada size yardımcı olmak için yazan veya bu konuya merak için yazanlar takipçiniz mi oluyor? Yani takipçi mi kasıyorsunuz anlamadım. Sorununuz çözüldüyse sorununuzun olduğu konu altına bir mesaj olarak çözüldüğünü teyit ettirip çözümünü paylaşıp moderatör veya adminlerin konuyu kilitlemesini isteyebilirsiniz.
O zaman onlara da çıkışman gerekiyor ki adamlar haklı da zaten yanlış birşey söylememişler ama nedense bir tek benimle derdin var. Yukarıda yazdığim mesaj espri niteliğinde idi argo,hakaret,kaba sözler vs. hiçbirşey yok iken ben agresif oluyorum. Yahu vallahi seni anlamak mümkün değil.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sana göre bu arkadaşlar da agresif oluyor

O zaman onlara da çıkışman gerekiyor ki adamlar haklı da zaten yanlış birşey söylememişler ama nedense bir tek benimle derdin var. Yukarıda yazdığim mesaj espri niteliğinde idi argo,hakaret,kaba sözler vs. hiçbirşey yok iken ben agresif oluyorum. Yahu vallahi seni anlamak mümkün değil.
Forumda çoğu kez üslûbunu bozmuş birisi zaten. Özellikle bana çok denk geldi. Ayrıca açtığı ilk konuya ilk ve en çok ben yardımcı olmama rağmen üslûbunu bir çokkez bozdu. Sen o kadar yalvar, yardım alıncada nankörlük yap. Keyfimin kâhyası yardım etmek istemeyebilirdi de. Şuan kadar banlanmamasıda ayrı bir durum. Neyse galiba açıklamayacak kapatın konuyu gitsin.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
@ÖzgeXONCE Merhaba yaşadığın sorunun çözümünü bu konuda belirtirsen seviniriz diğer açtığın konuları kapatıp bu konuya yönlendiriyorum belirtirsen seviniriz İyi Günler İyi Forumlar.

Son düzenleme:

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Konu yanlış kategori altında.

Bu konu bir rehber ya da çözüm değil, geyik.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Forumda çoğu kez üslûbunu bozmuş birisi zaten. Özellikle bana çok denk geldi. Ayrıca açtığı ilk konuya ilk ve en çok ben yardımcı olmama rağmen üslûbunu bir çokkez bozdu. Sen o kadar yalvar, yardım alıncada nankörlük yap. Keyfimin kâhyası yardım etmek istemeyebilirdi de. Şuan kadar banlanmamasıda ayrı bir durum. Neyse galiba açıklamayacak kapatın konuyu gitsin.
Bugün açıklama gelmezse, üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri