Büyük Proje Laptop İşlemci Değişimi ASUS N53SN İ7

PureGewalt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar eski dizüstü bilgisayarımı canlandırmak adına bir projeye kalkıştım Asus N53SN model bilgisayarımda 4 gb ram ve 500gb 5400 rmp hdd vardı bunlar sökülerek 4gb1600mhzx4 modül olarak toplam 16gb ram takıldı hdd yerine corsair force le ssd takıldı şuan performans muazzam ama bunları yapmışken 2.nesil i7 işlemciden 3.nesile geçiş yapmak istiyorum 

Şuanki İşlemci: İntel Core İ7 2630QM 45W SOCKET 988B rPGA
Takılcak İşlemci:İntel Core İ7 3630QM 45W SOCKET 988B rPGA

Cihazımda Bir Uyum Sorunu Olurmu Bios Güncellemeleri Yapıldı İntelin Sitesinde Benim Soketime Uyumlu Gözüküyor Karşılaştırmada
MJ3zkQ.png

B25Vrv.jpg

Lütfen bana yeni cihaz alın yada gereksiz gibi tavsiyelerde bulunmayın Bilgisayarımdan gayet memnunum

E

expert

Guest
Laptopta işlemci değişimi yapan var fakat 2 nesil ve 3 nesil soket farkı oluyor o yüzden olmaz
Aynı nesilden olursa olur
Bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar da varsa yorum yaparlar

E

expert

Guest
Anakart işlemci ile uyumlu olur mu o konuda sıkıntı yaşayabilirsin götürüp denemen lazım laptop işlemcisini

bigOver55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
elimde benimde n53sn mevcut ssd samsung evo taktım. 4 yıldır sıkıntısız ssd kullanıyorum çok şükür. Şimdi ram, işlemci ve harici ekran kartı montesi yapıcam ekran kartını ayarladım gibi. Ram de sıkıntı çıkmaz yüzde 90. Sorun işlemcimde yükseltmek istiyorum. Olurmu acaba?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri