c# da bir uygulamayı html veya bir url de çalıştırmak

Hasan Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler pchocasi.com yazılımcıları(stajyerler veya bilgi sahibi olan insanlar size de ) benim size bi'sorum olucak

c# da bir uygulamam var ve bu uygulamanın bir url ye atılması gerekiyor (''www.uygulama.com''gibi)fakat bunu yapmak için yeterli bilgim yok :(

bir web sitesinde uygulama yazmak ve bunu çalıştırmak için hangi dilleri bilmem,işlem yapmam gerekir?

ilginiz için teşekkürler

halihazırda c# uygulamam;
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]https://drive.google.com/file/d/0B2B8zDWdBJSEMUpFb2dKd3ZBX2c/view[/font][/SIZE]

KS

Hasan Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
asp.net'de bilgi sahibi olsam mevcut sitenin üzerine uygulamayı ekleyebilir miyim ?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,365
Hasan Yıldırım' Alıntı:
asp.net'de bilgi sahibi olsam mevcut sitenin üzerine uygulamayı ekleyebilir miyim ?

Başta HTML olmak üzere APS.net'de yapılıyor. HTML daha kolay olduğu için genellikle onu tercih ediyorlar. ASP biraz eskide kaldı. Özellikle HTML 5 revaçta şuanda..

KS

Hasan Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
asp.net'de c# dili mi kullanılıyor,yani eğer dedğiniz gibi html daha kolaysa ve ikisi de php veya başka bir dil gerektiriyorsa html öğrenip temel yapılarla oyunu yaparım,fakat asp.net de c# kulanılıyorsa benim için daha kolay olur,bi de exe'li dosyaya hosting kurabilir miyim ? (ne olduğunu bilmiyorum ''Html-css-javascript bunlarla web sitesi kurabilir .exe yi hosting e aktarıp web sitesine linkleye bilirsin'') diye bir yardım aldım ondan soruyorum, yapablir miyim ?

BU ARADA +REP

E

expert

Guest
bu konular biraz bizi aşıyor aslında ama asp c# içinde yazılıyor aspx uzantılı oluyor ve windows hostingde çalışıor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri