Çalışma Laptop'u Tavsiye

seyhmusaykut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar Hocam, şuan elimde Lenovo Y560 laptop var. Ama son zamanlarda kasma olayları ve hata alma oranları attı. Tasarım, yazılım ve oyunlar için kullanabileceğim laptop önerebilir misiniz? Normalde oyun için masaüstü topladık. Ama onu her yere götürme olanağımız yok. Şimdi aklımda Gpu MX olan bir seri düşünüyorum. Doğru olur mu kullanım için? GPU MX serisi yerine Apple nasıl olur ?

KS

seyhmusaykut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bütçenizi verirseniz ve kullandığınız yazılımlardan birkaç örnek yardımcı olabilirim.

13K-14K bütçe.
Visual Studio Full Paket, Adobe Full Paket(Premier Pro, Photshop, After Effects), MSSQL, Corel Draw, Cinema 4D gibi programlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
  1. Game Garaj Fenix 10TN-144 - Intel Core i7 10750H + 32GB RAM + 512GB SSD + RTX2070 + Freedos + 15.6" - 14.045 TL - RAM 'i 32GB yapın ve 1 TB HDD disk ekleyip yazan fiyata alabilirsiniz. Yada disk seçimini kendinize göre düzenleyin. Şuan piyasadaki en iyi cihaz diyebilirim bu fiyat bandına. Kasa kalitesi, soğutma kalitesi vs. ürün olarak çok başarılıdır ve tüm programlarınızı sorunsuz karşılar. TÜRKİYE'NİN EN UCUZ RTX 2070'li LAPTOP İncelemesi - GameGaraj Fenix buda incelemesi.
  2. LENOVO Legion 5 - Ryzen 7 4800H + 16GB Ram + 256GB SSD + 1TB HDD + RTX2060 + Win 10 + 15.6" - 13.000 TL - Bu üründe şuan piyasada diğer markalardaki en iyi cihaz. İşlemcisi çok daha güçlü ki yukarıdaki işlemci size fazlasıyla yeter ama farklarını belirtiyorum. 2060 kartına düşüyorsunuz ama buda fazlasıyla yeterli bir GPU birimidir. RAM 16GB birime düşüyor ama aradaki fiyat farkına bakarsak takviye yapabilirsiniz. Son olarak Windows 10 kurulu geliyor.
Ben olsam 1 numarayı seçerdim ama karar size ait.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri