Soru Çalışma Masası Önerisi

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Selam, masa arıyorum. Bütçem 3.000 TL; masaya göre artabilir. Monitör kolu aldım (F80), onu takabileceğim beyaz ve 160 cm olması gerekli. Var mı bildiğiniz güzel masalar?

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
bütçen 3 lira ama istekler 13 lira ya bütçeni arttır yada bütçene göre bişeyler bak

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
bütçen 3 lira ama istekler 13 lira ya bütçeni arttır yada bütçene göre bişeyler bak
önermiyorsan yazma gözüne batan şey nedir monitör kolu takabileceğim masa demişim çoğu masaya takılıyor zaten

Ekli dosyalar

• 1766679795361.png
    1766679795361.png
    111.3 KB · Görüntüleme: 8

umutçelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selam, masa arıyorum. Bütçem 3.000 TL; masaya göre artabilir. Monitör kolu aldım (F80), onu takabileceğim beyaz ve 160 cm olması gerekli. Var mı bildiğiniz güzel masalar?
knk nasıl birşey arıyorsun kritirler ne masa rengi gibi

birkaç tane atacağım bak

Bulabildiklerim uygun olarak bunlar knk

önermiyorsan yazma götüne gözüne batan şey nedir monitör kolu takabileceğim masa demişim çoğu masaya takılıyor zaten
kral küfür etmesen iyiydi takma kafaya

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23

birkaç tane atacağım bak

hocam sağol önerin için analamadım altın masamı istemişim

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23

birkaç tane atacağım bak

bende şu 3 ünü buldum
https://www.koctas.com.tr/flinder-b...kmeceli-dolapli-rafli-kes-bb-160/p/5002889191

knk yazdığını anlamadım
şurada kocaman masaya göre bütçe arta bilirde yazıyor anlamadım yaptığı yorumu ondan bahsediyorum

Ekli dosyalar

• 1766680122741.png
    1766680122741.png
    8 KB · Görüntüleme: 6

umutçelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
bende şu 3 ünü buldum
https://www.koctas.com.tr/flinder-b...kmeceli-dolapli-rafli-kes-bb-160/p/5002889191

şurada kocaman masaya göre bütçe arta bilirde yazıyor anlamadım yaptığı yorumu ondan bahsediyorum
o zaman masaya göre artabilir diyorsan abicim git marongoz bul yaptır

ben kendime göre yaptıracağım 7k paraya anlaştım mis gibi komple mdf bu tarz 170x60
dbe0da419d66002c7be7bd6d6a34670e.jpg

bende şu 3 ünü buldum

şunu da ekleyim bu tarz sağlam masalar almaz isen masa leylek olur bilgin olsun ortadan bel verir bütçe ayırabiliyorsan git kendi isteğine göre yaptır

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23

ben kendime göre yaptıracağım 7k paraya anlaştım mis gibi komple mdf bu tarz 170x60
dbe0da419d66002c7be7bd6d6a34670e.jpg

şunu da ekleyim bu tarz sağlam masalar almaz isen masa leylek olur bilgin olsun ortadan bel verir bütçe ayırabiliyorsan git kendi isteğine göre yaptır
kanka masaya göre artabilir sana değil odiğer lavuga attımda burda az marangoz var 15 k dan aşagı yapmazlar

kanka masaya göre artabilir sana değil odiğer lavuga attımda burda az marangoz var 15 k dan aşagı yapmazlar
ve beyaz renk bulabilceklerini sanmıyorum

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23

umutçelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
artvin hocam bi sorucam gene ama 10 dana aşağı istemezler düze bile

olmadı attıgım ya çekmeceli olanı yada çekmecesız olanı alacağım
kardeşim araştır et eyle ara fiyat al uğraş suntalam hiç alma sakın 2 yıl sonra çöp ama para biriktir 10 k buluyorsa çöz

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
73

Ben de bu masayı şekil olarak beğenmiştim, elimdeki çok eski ve acayip sallanıyor diye, yorumlar da gayet olumluydu. Ayakları ince duruyor ama 3 yerden zemine bastığı için çok ekstrem sallanacağını sanmam özellikle de bi' tarafı duvara yaslanırsa, tabi sunta malzemesi de bu fiyata belli kalitededir. Üzerinde monitör falan taşır ama ekstra PC kasası falan olursa bi' süre sonra eğilme yapar gibi duruyor.

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23

Ben de bu masayı şekil olarak beğenmiştim, elimdeki çok eski ve acayip sallanıyor diye, yorumlar da gayet olumluydu. Ayakları ince duruyor ama 3 yerden zemine bastığı için çok ekstrem sallanacağını sanmam özellikle de bi' tarafı duvara yaslanırsa, tabi sunta malzemesi de bu fiyata belli kalitededir. Üzerinde monitör falan taşır ama ekstra PC kasası falan olursa bi' süre sonra eğilme yapar gibi duruyor.
hocam memnun değilim bundan

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23

Ekli dosyalar

• 1766752891807.png
    1766752891807.png
    44.2 KB · Görüntüleme: 5

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Benim masamın arkasında kol takacak kadar alan yok o sebeple kendimiz demir çelik işiyle de uğraştığımızdan o kısma demir den ufak bir u yaptım ve vidaladım ki vidaya gerek bile kalmadı çünkü standın ayağını sıkınca basınçtan zaten yaptığım ayak kımıldamıyordu. Tavsiyem herhangi bir masa al ve arkasındaki çıkıntıyı ölç ve bir demir çelik dükkanına git ve ölçüyü ver çok bişi de tutmayacaktır. Biraz uğraş ile istediğin sonuca ulaşacaksın kesinlikle. Gerekirse aldığın masanın arkasında stand ayağını rahat sokacak kadar bir kesik at ve bitti. Basit sorunlar basit çözümler.

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Benim masamın arkasında kol takacak kadar alan yok o sebeple kendimiz demir çelik işiyle de uğraştığımızdan o kısma demir den ufak bir u yaptım ve vidaladım ki vidaya gerek bile kalmadı çünkü standın ayağını sıkınca basınçtan zaten yaptığım ayak kımıldamıyordu. Tavsiyem herhangi bir masa al ve arkasındaki çıkıntıyı ölç ve bir demir çelik dükkanına git ve ölçüyü ver çok bişi de tutmayacaktır. Biraz uğraş ile istediğin sonuca ulaşacaksın kesinlikle. Gerekirse aldığın masanın arkasında stand ayağını rahat sokacak kadar bir kesik at ve bitti. Basit sorunlar basit çözümler.
hocam bende demir çelik işi yapıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri