Call Of Duty Modern Warfare II Warzone 2.0 kaplamalar yüklenmiyor

ItzDantee_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
oyuna girdiğimde ilk atladığım zaman yere iniyorum ve oyunun kaplamaları yüklenmiyor elime silah gelmiyor ve daha fazlası bi 30-40 saniye oluyor sonra normale dönüyor ama zaten o süre içinde ölüyorum ne yapmam gerek bilmiyorum sürekli böyle oluyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• resim_2022-11-18_014807576.png
    resim_2022-11-18_014807576.png
    2.1 MB · Görüntüleme: 143

Punisher_34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Oyun yeni olduğu için ve sunucular çok yüklendiği için hatalar olabilir.
Yani biraz sabretmen lazım oyunun stabil duruma gelmesi için ama her güncellemede daha fazla sorun çıkıyor orası ayrı :D

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Kaplama gibi konular hızlı data okumaya ihtiyaç duyduğu için HDD'nin sağladığı hız maalesef kaplamaların yüklenmesine yetişemiyor. En kısa sürede bir Sata veya M.2 SSD'ye upgrade etmeni öneririm. Oyunu SSD'ye yüklediğinde bu sorunların hiç biri kalmayacaktır.

KS

ItzDantee_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kaplama gibi konular hızlı data okumaya ihtiyaç duyduğu için HDD'nin sağladığı hız maalesef kaplamaların yüklenmesine yetişemiyor. En kısa sürede bir Sata veya M.2 SSD'ye upgrade etmeni öneririm. Oyunu SSD'ye yüklediğinde bu sorunların hiç biri kalmayacaktır.
ssd ye aktardım şimdi bu oyunu ve düzeldi sorunum çok teşekkür ederim

salim48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Otherapps bölümünde sizde kaç mb yiyor arkadaşlar bende 1987 mb yiyor.(arka planda uygulamalarım kapalı olmasına rağmen)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri