Hocam bu oyunu alanlar zaten online için almamış mıydı? Hikaye kısmı az diye biliyorum. Eğer öyleyse çok saçma olmuş. Kimse hikayeye 1000tl vermez.Anlamadığım nokta 1k verip alanlarla ücretsiz online oynayanlar aynı online oyuna girebilecek mi?
Hep ücretsiz olacak hocam.Ürün hep mi ücretsiz olacak yoksa belli bir süre mi?
Ben de onu sorguluyorum şu anHocam bu oyunu alanlar zaten online için almamış mıydı? Hikaye kısmı az diye biliyorum. Eğer öyleyse çok saçma olmuş. Kimse hikayeye 1000tl vermez.
Hocam sadece Battle royal diye biliyorum.Ben de onu sorguluyorum şu an
Diğer modları açık olmayacak yani?Hocam sadece Battle royal diye biliyorum.
Öyle olması lazım oyun sadece battle royal oyunu.Diğer modları açık olmayacak yani?
Sadece Battle royalOyunun hikaye kısmı var mı yoksa sadece online mı oynanıyor?
Battle Royal nedir?Sadece Battle royal
Hocam Cod ve Apex hepsini tek geçer.PUBG oyununun COD versiyonu yahu.
PUBG çok bilindik bir Battle Royale, tarif etmek için yani kıyaslama amacım yok. Bana bıkkınlık geldi bu türde artık oynamıyorum. Oynamayı düşünenler için yazdım.Hocam Cod ve Apex hepsini tek geçer.
16 kasımda açılacak diye belirtmiştim ama hocamOyunu yükledim arkdaşlar ve sadece önünüze bir menü çıkıyor oynama kısmını bulamadım gerçekten çok komik hiç birşey yapılmıyor sadece satın alın diyor oyunu o da 1100 tl yalan bi konu olmuş hocam bilmiyor olabilirsiniz tabi suçunuz yok
16 kasımda değilmiyiz hocam benim indirdiğim dosya da 23 gb16 kasımda açılacak diye belirtmiştim ama hocam
Call of Duty Warzone 2.0, 16 Kasım Çarşamba TSİ 21:00‘da yayınlanacak.16 kasımda değilmiyiz hocam benim indirdiğim dosya da 23 gb
Hocam gelsede 23gb gelmez heralde zaten
O zaman neden 23 yükledik hocam belki ileri zamanda güncellemelerle artar ama Battle.nette normal hikayeli oyunu 125GB yükleyip oynuyorduk.Şuanda sadece Battle royal halini indiriyoruz.Hocam gelsede 23gb gelmez heralde zaten