Call Of Duty Warzone Silah Kilitleri Açılmıyor (Şubat 2022)

Winston

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İyi günler, call of duty warzone oyununda AK-47 Black Ops için desen satın aldım ve oynamaya başladım. Silahı 55 LVL max yaptım ama hala silahı özelleştiremiyorum, sadece AK-47 için değil, seviye ile açılan çoğu silahta bu sorunla karşı karşıyayım. Bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bulan biri varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Cvp: Call Of Duty Warzone Silah Kilitleri Açılmıyor (Şubat 2022)

Aynı durum bende de oldu. Komple Battle.net hesabımdan çıkış yaptım. PC'ye reset attım (ne alakaysa? :D) ardından düzeldi. Siz de deneyin oyun içi BUG nedeniyle oluyor.

KS

Winston

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
RE: Cvp: Call Of Duty Warzone Silah Kilitleri Açılmıyor (Şubat 2022)

OceanLaB' Alıntı:
Aynı durum bende de oldu. Komple Battle.net hesabımdan çıkış yaptım. PC'ye reset attım (ne alakaysa? :D) ardından düzeldi. Siz de deneyin oyun içi BUG nedeniyle oluyor.

Denedim hocam olmadı , birde belgeler kısmında oyunun dosyasını silip battlenetten dosyaları doğrula dedim tekrar girdim oyuna oyuncu levelim 60 lv dı ,

giriş yaptım 2 lv gösterdi bu nasıl bi iş anlamadım. bu verilerin internet ortamında saklanması gerekmez mi

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367

Winston' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:

Denedim hocam olmadı , birde belgeler kısmında oyunun dosyasını silip battlenetten dosyaları doğrula dedim tekrar girdim oyuna oyuncu levelim 60 lv dı, giriş yaptım 2 lv gösterdi bu nasıl bi iş anlamadım. bu verilerin internet ortamında saklanması gerekmez mi

Valla sağlam BUG'da kalmışsın öyle diyeyim. 60 LvL asla 2 LvL düşmemesi lazım. Bununla ilgili ekran görüntülerini alıp EA ile iletişime geçin derim. Şikâyet çok Warzone'da ama çözüyorlar.

KS

Winston

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

OceanLaB' Alıntı:
Winston' Alıntı:
Denedim hocam olmadı , birde belgeler kısmında oyunun dosyasını silip battlenetten dosyaları doğrula dedim tekrar girdim oyuna oyuncu levelim 60 lv dı, giriş yaptım 2 lv gösterdi bu nasıl bi iş anlamadım. bu verilerin internet ortamında saklanması gerekmez mi

Valla sağlam BUG'da kalmışsın öyle diyeyim. 60 LvL asla 2 LvL düşmemesi lazım. Bununla ilgili ekran görüntülerini alıp EA ile iletişime geçin derim. Şikâyet çok Warzone'da ama çözüyorlar.

Tamamdır hocam bilet yolladım, çözerler İnşallah.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Cvp: Call Of Duty Warzone Silah Kilitleri Açılmıyor (Şubat 2022)

Sonuçları bize de yazın çözelerse. Garip ve can sıkıcı bir durum. Geçmiş olsun..

KS

Winston

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

OceanLaB' Alıntı:
Sonuçları bize de yazın çözelerse. Garip ve can sıkıcı bir durum. Geçmiş olsun..

Cevap geldi , bu sorunun farkındayız çözmeye uğraşıyoruz diyorlar , yeni hesap açıp deneme yaptım bir sıkıntı yok sanırım yeni hesabım ile devam edicem, olan yatırdığım paraya oldu.

yeni başlayacak arkadaslara tavsiyem 30-40 lv yapıp bir bakın silahlar açık mı ondan öncesinde para yatırmayın bunun bir çözümü yok şu an.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367

Winston' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:

Cevap geldi , bu sorunun farkındayız çözmeye uğraşıyoruz diyorlar , yeni hesap açıp deneme yaptım bir sıkıntı yok sanırım yeni hesabım ile devam edicem, olan yatırdığım paraya oldu.

yeni başlayacak arkadaslara tavsiyem 30-40 lv yapıp bir bakın silahlar açık mı ondan öncesinde para yatırmayın bunun bir çözümü yok şu an.

Vay arkadaş ya emekler resmen çöp oluyor. Onlar çözüp dönene kadar 2 ay geçer :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri