Capture Card Bağlayınca Oyunda Ki Hz Düşüyor.

Oğuzhan Özer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Herkese merhaba. Çift pc yayın yapıyorum. Capture Card devreye girince, oyun oynadığım bilgisayar da hz düşüklüğü yaşıyorum. Asus Tuf capture card kullanıyorum. Monitörüm 2k 240hz. Capture cardın açıklamasın da 4k da 60fps, 2k da 144fps ve FHD de 240fps olarak gösteriyor. Ben hali ile yayın sırasında oynadığım oyun 144hz olarak oyunda bana yansıyor. Capture cardı devreden çıkarında oyunda ki akış 240hz yağ gibi akıyor. Buna bir çözüm varmıdır. Oyun bilgisayarın da kullandığım ekran kartı 7900xtx.

cemaziyelahir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Herkese merhaba. Çift pc yayın yapıyorum. Capture Card devreye girince, oyun oynadığım bilgisayar da hz düşüklüğü yaşıyorum. Asus Tuf capture card kullanıyorum. Monitörüm 2k 240hz. Capture cardın açıklamasın da 4k da 60fps, 2k da 144fps ve FHD de 240fps olarak gösteriyor. Ben hali ile yayın sırasında oynadığım oyun 144hz olarak oyunda bana yansıyor. Capture cardı devreden çıkarında oyunda ki akış 240hz yağ gibi akıyor. Buna bir çözüm varmıdır. Oyun bilgisayarın da kullandığım ekran kartı 7900xtx.
Esselamu aleykum Oğuzhan :) Oyun Pc Windows görüntü grafik ayarlarından oyun monitörün 1 capture card 2 olacak şekilde tanımlama yapıp bu iki ekranı "bu ekranları genişlet" seçeneği ile kullanmalısın Yayın Pc de OBS ayarların da da görüntüyü OBS tam ekran vermelisin. Gene ben yazdım bak :)))) 4LLinONe :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri