Scyrox v8 skatezlerim biraz pert oldu. Obsidian pro air skatez dusunuyorum fakat dot donut hangisini tercih etmeliyim?
Hangi Mousepad VarScyrox v8 skatezlerim biraz pert oldu. Obsidian pro air skatez dusunuyorum fakat dot donut hangisini tercih etmeliyim?
Dream gamer thunder dragonHangi Mousepad Var
Cam Skatez AlabilirsinizDream gamer thunder dragon
Cam mousepad de cam skatez kullanilir mi?Cam Skatez Alabilirsiniz
Kullanan Var Ama Mantıklı DeğilCam mousepad de cam skatez kullanilir mi?
gereksiz çok iyi kaysın diye almayı düşünürseniz adam vuramazsınız bence üst düzey mouse pad e üst düzey bir skatez takılmamalı wraith sitesinden ORTALAMA bir skatez bakabilirsin ama tercihen yüksek bir skatez alma çok uçarCam mousepad de cam skatez kullanilir mi?
geç cevap için kusura bakma yeni görüyorum. yok olmaz zaten cam mousepadde cam skatez saçma olur çizer. mousepad içinden çıkan skatezler var onları taktım şimdilik.gereksiz çok iyi kaysın diye almayı düşünürseniz adam vuramazsınız bence üst düzey mouse pad e üst düzey bir skatez takılmamalı wraith sitesinden ORTALAMA bir skatez bakabilirsin ama tercihen yüksek bir skatez alma çok uçar
xray skatez bakabilirsingeç cevap için kusura bakma yeni görüyorum. yok olmaz zaten cam mousepadde cam skatez saçma olur çizer. mousepad içinden çıkan skatezler var onları taktım şimdilik.