Casper Ekran Kartı Sıkıntısı

aensar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar Casper A15 FB intel i5 2.50 ghz turbo ile 3.0 ghz 3210m işlemci 8 gb ram intel graphic 4000 ve nvidia geforce gt 630m ekran kartım var ben ets 2 gibi oyunlarda nvidia  ekran kartımı kullanırken sıkıntı yaşamıyorum ama cs go da pc de güç kesme sıkıntısı yaşıyorum  pc bakımları yapıldı termal macun falan yenilendi intel de güzel oyuyorum ama nvidia sıkıntı çıkartıyor cs go  [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]sebebi nedir ?[/font]

KS

aensar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Programı programı indirdim cs go yu açtığımda fan aşırı çalışıyor şarj ışığı yanıyor ve uykuya geçiyor pil bitince uykuya geç olarak ayarlanmıştım sıkıntı ne bilemiyorum  
Enes Değirmenci' Alıntı:
MSI AFTERBURNER kullanabilirsiniz.

KS

aensar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
cihazin şarj soketini değiştim sorun kablodaymis onu hallettim şuan şarj sıkıntısı yok Intel ekran kartında rahat oynuyorum ama Nvidia sıkıntı yaratıyor devre dışı bırakıyorum sıkıntı olmuyor tuhaf bir durum
ugur.gozaydin' Alıntı:
Makine prize bağlı denediniz mi cihazda pil yada şarj odaklı sorununuz olabilir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şarj sorunu makineye bileşen bazlı zarar vermiş olabilir bir ihtimal tabi servis gördü mü cihazı?

Ayrıca bu bakımları yapılde dediğiniz aşamaları bilen biri mi yaptı bir ihtmal ekran kartı veya başka bir bileşenin montajı macun olayı vs. hata olabilir.

KS

aensar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Şarj sorunu makineye bileşen bazlı zarar vermiş olabilir bir ihtimal tabi servis gördü mü cihazı?

Ayrıca bu bakımları yapılde dediğiniz aşamaları bilen biri mi yaptı bir ihtmal ekran kartı veya başka bir bileşenin montajı macun olayı vs. hata olabilir.

makina 6 yıllık falan şarj sorunun bileşim elemanına zarar verdiğini düşünmüyorum o kadar çok sıkıntı yaratmıyordu ets2 pubg lite vs açıyordu cs go sıkıntı yaratıyrodu sadece win7 de bu sorunun ortadan kalktığın görmüştüm ama fps intelden kötüydü yani sizce windows sürümünden kaynaklnabilir mi win7 ile çıkmış win8 e kadar destek verilmiş şuan win10 son güncellemelerle kullanıyorum cihazı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 10 sürücü bakımından en sorunsuz sistem ama ona yetişemeyen ürün varsa eskilik tarzında sürücü odaklı sorunun olma ihtimali yüksek ama dediğim gibi cihazda bir arızada olabilir yani önce servisin görmesi daha doğru olur bencesi tabi bu.

KS

aensar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Windows 10 sürücü bakımından en sorunsuz sistem ama ona yetişemeyen ürün varsa eskilik tarzında sürücü odaklı sorunun olma ihtimali yüksek ama dediğim gibi cihazda bir arızada olabilir yani önce servisin görmesi daha doğru olur bencesi tabi bu.

garantisi yok servise götürsem hiç ederler cihazı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sürücü sorunumu anlamak için aygıt yöneticisine baktınız mı? Sorunlu sürücü ünlem işareti ile gösterilir yada kırmızı çarpı varsa sorun var yada devre dışı olabilir. Eğer hiç sorun yoksa sürücü değildir büyük ihtimalle sorun.

Birde ürünün kendi servisi cihazı neden hiç etsinler ki ücreti karşılığında sorunu araştırabilirler.

KS

aensar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sürücü sorunumu anlamak için aygıt yöneticisine baktınız mı? Sorunlu sürücü ünlem işareti ile gösterilir yada kırmızı çarpı varsa sorun var yada devre dışı olabilir. Eğer hiç sorun yoksa sürücü değildir büyük ihtimalle sorun.

Birde ürünün kendi servisi cihazı neden hiç etsinler ki ücreti karşılığında sorunu araştırabilirler.

sürücüyü kendi sitesinden indirimbileşende sıkıntısı olsa diğer oyunlarda da sıkıntı yaratması gerekmez mi ? servise para vererem açıkcası

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tek bir oyuna özel mi bu durum? Eğer öyleyse bu kadar boşa konuşmuşuz oyun bazlı sorun vardır 100% bakın 99 bile demiyorum 100% oyun bazlı bir sorundur. Oyunun bu tarz sorunları var mı araştırın ki eminim vardır ve çözüm önerileride paylaşılmıştır nette.

KS

aensar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Tek bir oyuna özel mi bu durum? Eğer öyleyse bu kadar boşa konuşmuşuz oyun bazlı sorun vardır 100% bakın 99 bile demiyorum 100% oyun bazlı bir sorundur. Oyunun bu tarz sorunları var mı araştırın ki eminim vardır ve çözüm önerileride paylaşılmıştır nette.

inşallah öyledir ya canımı sıkıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri