Casper Excalibur E60H

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330

Selamun Aleyküm Arkadaşlar

' Casper Excalibur E60H ' Almayı Düşünüyorum Arkadaşlar Siz Ne Düşünüyorsunuz Bu Konu Hakkında? İleriki Zamanlarda İşlemciyi Değiştire Bilirim Belki Yada İşlemci Overclock Yapıp En Yüksek Max'da Kullana Bilirim..
Nvidia GeForce GTX1650 Belki İleriki Zamanlarda.. Kendi Bütçeme Göre Geforce Rtx 2060 Alabilirim Arkadaşlar..

FİYAT : 13.200 TL

format:webp
Bellek Hızı​
3200 MHz​
Bellek Yuvası​
2​
Bluetooth Özelliği​
Var​
Ekran Kartı Markası​
Nvidia​
Ekran Kartı Modeli​
Nvidia GeForce GTX1650​
Ekran Kartı Tipi​
Yüksek Seviye Harici Ekran Kartı​
eMMC Kapasitesi​
Yok​
Ethernet​
Var​
Garanti Tipi​
Resmi Distribütör Garantili​
Harddisk Kapasitesi​
Yok​
HDMI​
Var​
İşlemci Cache​
12 MB Cache​
İşlemci Nesli​
11.Nesil​
İşlemci Numarası​
11500​
İşlemci Tipi​
Intel Core i5​
İşletim Sistemi​
Yok (Free Dos)​
Kart Okuyucu​
Belirtilmemiş​
Klavye ve Mouse​
Var​
Kullanım Amacı​
Oyun​
Monitör​
Yok​
Optik Sürücü​
Yok​
Power Supply​
500 W​
Ram (Sistem Belleği)​
16 GB​
Ram Kapasitesi​
64 GB​
Ram Tipi​
DDR4​
SSD Kapasitesi​
500 GB​
Temel İşlemci Hızı​
2,7 GHz​
Webcam​
Yok​
Wireless Özelliği​
Yok​

NOT:
Burada Anakart Belirtilmemiş '' H510M-H '' Birde Gençler Yukarıda Yazılmış Donanımlar da Kullanan Varsa Yoruma Belirte Bilir Mi? Performansın Nasıl Olduğunu?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bence fiyatına göre en iyilerden. Bu fiyata baktığımızda ekran kartı iyi olanlar var fakat hepsinin işlemcisinden kısılmış oluyor.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Bence fiyatına göre en iyilerden. Bu fiyata baktığımızda ekran kartı iyi olanlar var fakat hepsinin işlemcisinden kısılmış oluyor.
Bende Öyle Düşündüm Dostum İşlemci O Kadarda Kötü Değil Veya Ekran Kartı Hem İşlemciyi Overclock Yapıp Yükseltme Şansım Oluyor

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bende Öyle Düşündüm Dostum İşlemci O Kadarda Kötü Değil Veya Ekran Kartı Hem İşlemciyi Overclock Yapıp Yükseltme Şansım Oluyor
İşlemci güzel , ekran kartıda fena değil. Bence alınabilir , tabi bütçe 15k ya kadar genişletilirse 3050 li sistemler var. Ama genişlemez isede bu iyi.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
İşlemci güzel , ekran kartıda fena değil. Bence alınabilir , tabi bütçe 15k ya kadar genişletilirse 3050 li sistemler var. Ama genişlemez isede bu iyi.
Max : 16.000TL

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Buna bir bakın derim , en azından trendyolda fiyatının en iyisi.
Önerin İçin Sağ Ol , Kardeşim Lakin Ben '' Laptop '' Aramıyorum ''Masaüstü Bilgisayar'' Arıyorum..

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Masaüstüde öneririm. Yukarıyı pek okumadım. Fakat laptop gibi geldi laptop önerdim.
Forumda Bahsettim '' Casper Excalibur E60H '' Başlıklı Konum Masaüstü Bilgisayar'dı Dostum :D

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Forumda Bahsettim '' Casper Excalibur E60H '' Başlıklı Konum Masaüstü Bilgisayar'dı Dostum :D
Bu modeli bilmiyordum. Casper ile pek ilgilenmiyorum. Yinede öneri yapayım.
Bu sistemi öneririm. Çok ayrıntılı araştırma yapmadım fakat iyi bir sistem. Daha iyi önerenler olur belki. Toplama isterseniz oda mantıklı olur.:D

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bu arada masaüstüne göre fiyatı iyi değil. O fiyata rx 6600 lı sistemler var. Ayrıca bu tarz markaların çıkardığı sistemlerde kasa kötü , yani alınmasını önermem. Full kapalı kutunun içine sistem koymuşlar gibi geliyor.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Bu arada masaüstüne göre fiyatı iyi değil. O fiyata rx 6600 lı sistemler var. Ayrıca bu tarz markaların çıkardığı sistemlerde kasa kötü , yani alınmasını önermem. Full kapalı kutunun içine sistem koymuşlar gibi geliyor.
Bilgisayarın Al Beni Diyen Bir Tarafı Yok ''14.899TL '' Birde Hadi ''15.000TL'' De Sen 15.000TL Daha İyi Sistem Toplarsın

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bilgisayarın Al Beni Diyen Bir Tarafı Yok ''14.899TL '' Birde Hadi ''15.000TL'' De Sen 15.000TL Daha İyi Sistem Toplarsın
Evet daha iyileri var , dediğim gibi çok ayrıntılı bakmadım. Bu bütçeye toplama daha iyi gider bence.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bu sistemi önerebilirim. Anakartı b550 yapıp alabilirsiniz. İşlemciyide 5600x yaparsak güzel olurdu fakat 800 tl aşılıyor bütçe. Aşarım derseniz 5600x ve b550 ile değiştirip alın derim. Fakat aşamassanız , işlemciyi 5600x yapıp alın derim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri