- Konu Sahibi
anakart leş direkt pc baştan toplamam lazım 1660s GDDR6 benim anakart GDDR5 sanırım..Bütçen varsa kartını güncelle tek seçenek bu gibi şuan.
2. El 1660s vs bakabilirsin 3-4k filandır maks.
anakart leş direkt pc baştan toplamam lazım 1660s GDDR6 benim anakart GDDR5 sanırım..Bütçen varsa kartını güncelle tek seçenek bu gibi şuan.
2. El 1660s vs bakabilirsin 3-4k filandır maks.
anakart leş direkt pc baştan toplamam lazım 1660s GDDR6 benim anakart GDDR5 sanırım..
Anakart modelin nedir? takılabilecek en güncel kartı önerisi yapayım ona göre
Ekli dosyayı görüntüle 20873
kim bilir kaçıncı yüzyıldan kalma..
aynen öyle yapıcamBaya eskiymiş aga senin ki, masraf yapmaya değmez buna.
Baştan topla en iyisi veya hazır sistem filan al.
Öncelikle hayırlı olsun bende pch-f7 sisteme geçeceğimden dolayı monitörümü yeniledim. Sistem gelene kadar eski bilgisayarıma HDMI ile taktım ve bende de gt730 takılı aynı şekilde bende de 144 Hz gözükmüyor ama çözümü bildiğim için sorun etmedim hatta çözümü 10 saniyelik bir iş.n kartım GT730 ve DisplayPort çıkışı yok, HDMI ile bağalmaya çalışıyorum. HDMI 2.0 alsam 144 Hz yapabilir miyim? DisplayPort ile 200 Hz'e kadar çıkabiliyorum fakat ekran kartında DisplayPort çıkışı yok bayağıdır araştırıyorum, DisplayPort'tan HDMI'a dönüştürücü vs. de işe yarmıyor 200Hz için, amacım şu anlık yeni bir sistem alana kadar 144Hz'de kullabilmek yardımcı olabilirseniz sevinirim..
hocam allah razı olsun sorunsuz oldu kafayi yiyordum evde teşekkür ederim.. <3Öncelikle hayırlı olsun bende pch-f7 sisteme geçeceğimden dolayı monitörümü yeniledim. Sistem gelene kadar eski bilgisayarıma HDMI ile taktım ve bende de gt730 takılı aynı şekilde bende de 144 Hz gözükmüyor ama çözümü bildiğim için sorun etmedim hatta çözümü 10 saniyelik bir iş.
1. adım: Ekli dosyayı görüntüle 20881
devamında:
Ekli dosyayı görüntüle 20882
120 hz yazan yere ilk etapta 144 hz yaz eğer hdmi kablon kaldırmazsa 120 hz e çek. Test yap ve değişikleri koru. Ondan sonra tekrar çözünürlük değiştirme menüsüne geçin ilk resimdeki özel çözünürlük kısmında gözükecek yapmış olduğunuz hz değeri monitörünüz 200 hz olduğundan dolayı 200 hz olarakta deneyebilirsiniz olmazsa 144 ve 120 hz e indirirsiniz.
Videosu da var :
200 hz olarakta denedim oluyo ama monitör 200hzi dp porttan verdiği için 144 alabiliyorum ama sıkıntı yok yeni sistem alınca 200e yükseltirim saolasınÖncelikle hayırlı olsun bende pch-f7 sisteme geçeceğimden dolayı monitörümü yeniledim. Sistem gelene kadar eski bilgisayarıma HDMI ile taktım ve bende de gt730 takılı aynı şekilde bende de 144 Hz gözükmüyor ama çözümü bildiğim için sorun etmedim hatta çözümü 10 saniyelik bir iş.
1. adım: Ekli dosyayı görüntüle 20881
devamında:
Ekli dosyayı görüntüle 20882
120 hz yazan yere ilk etapta 144 hz yaz eğer hdmi kablon kaldırmazsa 120 hz e çek. Test yap ve değişikleri koru. Ondan sonra tekrar çözünürlük değiştirme menüsüne geçin ilk resimdeki özel çözünürlük kısmında gözükecek yapmış olduğunuz hz değeri monitörünüz 200 hz olduğundan dolayı 200 hz olarakta deneyebilirsiniz olmazsa 144 ve 120 hz e indirirsiniz.
Videosu da var :
Rica ederim iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.hocam allah razı olsun sorunsuz oldu kafayi yiyordum evde teşekkür ederim.. <3
200 hz olarakta denedim oluyo ama monitör 200hzi dp porttan verdiği için 144 alabiliyorum ama sıkıntı yok yeni sistem alınca 200e yükseltirim saolasın![]()