26.000-30.000 TL Casper Excalibur Windows Kurma

Yusuf Özbek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci
İ7 12650
Ekran Kartı
4050 6 gb
Merhaba. Ben casper excalibur g870 1265 4050 6 gb modelini aldım. Laptop freedos olarak geldi. Yanında geçici windows için flash göndermişler galiba. Flashı taktıktan sonra internette gördüklerimi yaptım ama en son flash ile başlatma kısmında takılı kaldım. Yani başlarken f12 yapıyorum. Flashı seçiyorum. Enterlıyorum ama aynı ekran geri geliyor. Burada ne yapmam gerek

IMG-20230727-WA0003.jpg

KS

Yusuf Özbek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Flasha başka bilgisayardan baktım. İçinde dosyalar var. Yinede başka birşey indirmem gerekiyormu

B.D

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Merhaba. Ben casper excalibur g870 1265 4050 6 gb modelini aldım. Laptop freedos olarak geldi. Yanında geçici windows için flash göndermişler galiba. Flashı taktıktan sonra internette gördüklerimi yaptım ama en son flash ile başlatma kısmında takılı kaldım. Yani başlarken f12 yapıyorum. Flashı seçiyorum. Enterlıyorum ama aynı ekran geri geliyor. Burada ne yapmam gerek

Ekli dosyayı görüntüle 25029
yanında gelen flash bellek windows için değil driverlar için

B.D

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
bende geçenlerde laptop aldım yakınınızda bilgisayarcı veya bilgisayar hastanesi adlı yer varsa götürün onlar win kurar

Yani ne yapmam gerekiyor. Kusura bakmayın. Çok bilgili değilim. Bu flashla ne yapmam gerekiyor
flashın içinde ekran kartınızın yazılımı bluetooth wifi gibi özellikleri güncelemek için

@Sahuraka

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri