Casper'ın Yeni Excalibur Oyuncu Bilgisayarı

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,365
Merhaba arkadaşlar,

Casper yeni Excalibur oyuncu bilgisayarını duyurdu. Laptopu şöyle genel anlamı ile incelediğimizde tek sorunun fiyat ve ekran kartı olduğunu gördük. Şahsen bu fiyata o ekran kartı olmamış. Ancak diğer teknik özellikleri tatmin edici gibi.

[font=helvetica, arial, sans-serif]❱ [/font]i7 Skylake işlemci

[font=helvetica, arial, sans-serif]❱ [/font]1 TB HDD 240 GB SSD

[font=helvetica, arial, sans-serif]❱ [/font]17 inç ekran

[font=helvetica, arial, sans-serif]❱ [/font]GTX 970M Ekran Kartı

[font=helvetica, arial, sans-serif]❱ [/font]32 GB RAM bulunuyor. Siz bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz ? Türkiye satış fiyatı 4899 TL ile 6899 TL arasında değişiyor.

Excalibur.jpg

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Bir daha casper mi aman tanrım didim :D O değilde başgan benim pc pert oldu mecbur toplcam heralde pcsiz kaldım. Soğutucu düşündürüyor h100i v2 extreme performance düşünüyorum ama nepton 140xl da ucuz aradım nette bulamadım bana i7 6700k 4.5ghz sıcaklıkları lazım. Yükte ve normal. Ses de önemli de 1.sırada değil onları da söyleyebilirsen sevinirim.
Konuya da tuurrrrup suyu sıktım :D

E

expert

Guest
bir an casperın gerçekten iyi bir şey yapacağını düşündüm ama yine üzdü beni ekran kartı + fiyat
hadi bunlar tamam peki kalorifer sorununu çözmüş mü?
bunu merak ediyorum

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,365
system3276' Alıntı:
bir an casperın gerçekten iyi bir şey yapacağını düşündüm ama yine üzdü beni ekran kartı + fiyat
hadi bunlar tamam peki kalorifer sorununu çözmüş mü?
bunu merak ediyorum

Valla videoda ufak bir değinme yapmışlar ısınma sorununa. Çift kanal yerleştirilmiş 2 adet büyük turbo fan bulunuyor. Hava çıkışları diğer serilere göre epey geniş. Ek olarak 90 derecenin üzerine çıkan ısı 3-4 dakika içinde fanlar sayesinde düşürülüyormuş.

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,365
Rurouni' Alıntı:
Bir daha casper mi aman tanrım didim :D O değilde başgan benim pc pert oldu mecbur toplcam heralde pcsiz kaldım. Soğutucu düşündürüyor h100i v2 extreme performance düşünüyorum ama nepton 140xl da ucuz aradım nette bulamadım bana i7 6700k 4.5ghz sıcaklıkları lazım. Yükte ve normal. Ses de önemli de 1.sırada değil onları da söyleyebilirsen sevinirim.
Konuya da tuurrrrup suyu sıktım :D

Harbiden konuya turp suyunu sıktın :D

Ne yapacaksın o kadar pahalı soğutucuları Overclock yapıyor musun ? Ek olarak sıvı soğutma düşünmüyorsan değmez o kadar paraya mübarek

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
yok cidden pc gitti toplamam gerekecek idare ederim diyodum da pcsiz kaldım. Sıvı sogutma alıcam oc olucak elbette i7 6700k yada i5 6600k alıcam bütçe ne kadar ayarlayabilirsem ani oldu bir anda 7 8 bine çıkamam şuan ayarlıcam. Bugun bir göstereyim de olmaz bu derlerse yada anakart gibi bişeyin değişmesi gerek derlerse pc şart olacak. Bu yüzden sordum. başgan help please

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
bütçeyi bende bilmiyorum ama ekran kartı 1070 olacak. founders olmasını istemiyorum bu yuzden az bişey beklemem lazım çokta fazla bekleyemem. işlemci i7 6700k alıp sıvı soğutma ile oc yapma planım var. Amaa nerden baksam bu kasa ve monitor 6 bini geçiyor. monitor 144 hz 1 ms düşünüyorum malum ekran kartını tam yaşamak lazım :) neyse konuya daha fazla turp sıkmayayım. Bana sadece h100i v2 extreme performance nasıl o lazım :D

E

expert

Guest
tamamdır ama fiyatı baya iyi yani :)
güzel bir sıvı soğutma ama güzel bir bütçe çıkarman lazım

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
durum zırt diye ortaya çıktı net olamıyor :D bir hafta içinde sistemi yazarım heralde tabi bugun tamir olmaz raporu cıkarsa :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri