CCleaner Anlatımı

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
[font=Tahoma, Georgia,]Herkese merhaba,[/font]

[font=Tahoma, Georgia,]CCleaner nedir?[/font]

[font=Tahoma, Georgia,]Vikipedi şöyle açıklıyor: CCleaner (tam adı Crap Cleaner), Piriform adlı şirket tarafından geliştirilen özgür bir yazılımdır. 1 milyar kez indirilmiş olan program, dünyadaki bilgisayarların %25'inde mevcuttur. CCleaner bilgisayardaki geçici dosyaları, çerezleri (cookie) ve gereksiz bilgileri siler, bilgisayarın hızını ve verimini artırır. Buna ek olarak bu yazılımla Windows Kayıt Defteri'nde oluşan sorunları çözebilir, bilgisayarınızdaki yazılımları kaldırabilirsiniz.[/font]
[font=Tahoma, Georgia,]Kısaca sisteminin çöplerini atan bir çeşit çöpçü[/font]

[font=Tahoma, Georgia,]Nereden indirebilirim?[/font]

[font=Tahoma, Georgia,]İndirme linki vermem doğru mu bilmiyorum ama sizleri offical siteye yönlendirecek linki veriyorum ücretsiz olarak kullanabileceğiniz gibi pro sürümüne upgrade de edebilirsiniz.[/font]
[font=Tahoma, Georgia,]Siteye ulaşmak için tıklayınız.[/font]

[font=Tahoma, Georgia,]Ayarlarını nasıl yapmalıyım?[/font]

[font=Tahoma, Georgia,]Sizlere kendi ayarlarımı vereceğim aynı şekilde kullanabilirsiniz.[/font]

XdVgB5.png

byq0lm.png

[font=Tahoma, Georgia,]Nasıl kullanacağım?[/font]

[font=Tahoma, Georgia,]Bunu size basit bir giff ile anlatacağım (Gifimi kısa yoldan yaptığımdan birazcık kalitesiz kusura bakmayın)[/font]

yVYD47.gif

[font=Tahoma, Georgia,]---------------------------[/font]
[font=Tahoma, Georgia,]Şahsen uzun yıllardır kullandığım bu güzel program format sonrası demirbaşım desem yeridir. Sizlere de bu güzel programı anlatmak ve önermek sitedim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.[/font]
[font=Tahoma, Georgia,]İyi forumlar :)[/font]

KS

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
çok uzun uzadıya anlatılacak bir konusu yok kurulum aşamasını anlatmadım açıkcası ama istenirse kurarım da :)

Ozbark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yok canım ne kurulumu :D bu sorun çözmeyi felanda gösterseydin ayrıntılı iyi olurdu onu demek istedim

KS

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Bir ara o zaman tüm sekmelerinin kullanımını anlatırım giff ya da video ile

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri