CCleaner Sistem Temizleme Programı

O

Oğuzhan

Guest
[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]Sisteminizin Bakımını Kapsamlı Bir Şekilde Gerçekleştiren Faydalı Bir Optimizasyon Programı[/font]
[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]CCleaner Artı Yönleri[/font]
  • + Sürekli geliştirilen tarama kapasitesi.
  • + Türkçe dil desteği sunması.
  • + Yıllardır güvenilirliğini koruyan güvenli bir sistem temizleme aracı olması.
  • + Ücretsiz ve sınırsız kullanım imkanı tanıması.

Eksi yönlerine siz karar verin :)             İndirme Linki:Tıkla indir

Falcon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eksi yönleri ;
  • Yeterince de-frag yapmıyor
  • Oyun dosyalarını gereksiz görüp silebiliyor
  • İşlem yaparken ram'de gereksiz yer kaplıyor
Ama bana kalırsa Artı yönleri Eksi yönlerinden kat kat fazla :)

Hakan Çal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Benim düşüncem bu programlar hiç artı yönü yok çünkü telefonu bu daha da yavaşlatıyor.  :-/ :sleepy:

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oğuzhan' Alıntı:
[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]Sisteminizin Bakımını Kapsamlı Bir Şekilde Gerçekleştiren Faydalı Bir Optimizasyon Programı[/font]
  • + Yıllardır güvenilirliğini koruyan güvenli bir sistem temizleme aracı olması.

[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]CCleaner[/font][font=arial, helvetica, clean, sans-serif] bende bir süre kullandım ama kayıt defterini tarattıktan sonra bilgisayarımda hatalar oluşmaya başladı kayıt defteri yedeğide almadığım için çok uğraştırmıştım ondan beride kullanmam :)[/font]

KS
O

Oğuzhan

Guest
smart38' Alıntı:
Oğuzhan' Alıntı:

[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]CCleaner[/font][font=arial, helvetica, clean, sans-serif] bende bir süre kullandım ama kayıt defterini tarattıktan sonra bilgisayarımda hatalar oluşmaya başladı kayıt defteri yedeğide almadığım için çok uğraştırmıştım ondan beride kullanmam :)[/font]
Buna ek olarak advanced systemcare tavsiye ederim :)

Fatih

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben genelde Ne System Care Nede CCleaner kullanırım.Gereksiz çünki Antivirüs'de kullanmıyorum hatta 6 ayda bir kurup taratıp kaldırırım.Bu uygulamalar geçici olarak ramden tasarruf yaparlar heleki system Care.Bi ara denedim 300Mb'a kadar kullanımı düşürüyor ne oluyor sistem deli gibi kasıyor.gereksiz ram'iniz biraz yeterli ise kasmayın bu kadar.windows free takılsın bu açılıştaki gereksiz servis ve uygulamaları kapatın yeterli.regedit'le falanda oynatmayın bu programları sağlıklı değil pek.Önermiyorum ben biraz bilinçli bir kullanıcı iseniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri