Cha Fan

Neco007

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
arkdaslar trendyoldan 4 lu fan aldım bunu pcye takmak ıstıyorum ama anakartda 2 tane cha fan var napmalıyım coklayıcı kablo varmı varsa ısmı nedır

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
arkdaslar trendyoldan 4 lu fan aldım bunu pcye takmak ıstıyorum ama anakartda 2 tane cha fan var napmalıyım coklayıcı kablo varmı varsa ısmı nedır
https://www.hepsiburada.com/alfais-...ata-guc-switch-pwm-coklayici-pm-HBC00004FWJ1P ben bunu kullanıyorum muhtemelen uygundur. pwm özellikli fan aldıysanız desteklemesi iyi olacaktır. Üç pin girişi varsa endişelenme bu slotlara yine takılabiliyor bu çoklayıcı pwm ve diğer tür fanlar için de uygun. Bende düz üç pin yeri olan fanla 4 pinin girebildiği pwm fanları mevcut iki türü de taktım birinde bir pin boşta kalacak şekilde takıyorsun o kadar. Not: link temsilidir aynı ürünü daha ucuza başka bir sitede de bulabilirsiniz araştırarak.

Son düzenleme:

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
Şu tarz ürünlerden bir hub ya da splitter işini görecektir. Hub/splitter dan çıkan ucu fan soketlerinden birine takacaksın, hub/splitter üzerine de fanlarını bağlayacaksın, hepsi bu:

4 Portlu Hub istersen:

10 Portlu Hub istersen:

4 Portlu Splitter olarak istersen:

Ayrıca kurulum için:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri