Çift Cihaz Destekli Kablosuz Fare Ve Klavye Önerisi (Toplam 3K)

Faruk23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba,

Aynı anda birden fazla cihaza bağlanabileceğim ve ufak bir switch (on-off) yardımıyla farklı bir pc'ye geçebileceğim kablosuz klavye ve kablosuz fare önerisinde bulunabilir misiniz?

Bütçe : 1.500 - 1.500 olmak üzere toplam 3K bandında.
Sistemim son seviye değil dolayısıyla 4K fare önermenizi beklemiyorum, teşekkürler şimdiden.

Tutuşum palm , el boyutum 16 cm x 10 cm

Günlük minimum 10 saat kullanımım mevcut, devamlı sarj etmek istemiyorum dolayısıyla önerileri buna göre yapabilir misiniz?

İyi forumlar

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Merhaba,

Aynı anda birden fazla cihaza bağlanabileceğim ve ufak bir switch (on-off) yardımıyla farklı bir pc'ye geçebileceğim kablosuz klavye ve kablosuz fare önerisinde bulunabilir misiniz?

Bütçe : 1.500 - 1.500 olmak üzere toplam 3K bandında.
Sistemim son seviye değil dolayısıyla 4K fare önermenizi beklemiyorum, teşekkürler şimdiden.

Tutuşum palm , el boyutum 16 cm x 10 cm

Günlük minimum 10 saat kullanımım mevcut, devamlı sarj etmek istemiyorum dolayısıyla önerileri buna göre yapabilir misiniz?

İyi forumlar
@Lory @egecabbar

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Fikrim yok çoklu cihaza aynı anda bağlanma hakkında.

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Aynı anda bağlanma değil aslında mouse üzerinde hem Bluetooth hem wireless özelliği olması ve switch yardımıyla diğerine geçebilme.

R1 VE M800 ULTRA için yorumunuz olur mu?
Öyleyse herhangi bir mouse işini görür herhalde. Bahsettiğin mouselerden hangisi hoşuna giderse alabilirsin, m800 ultra bende duymuştum tercih edebilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri