Çift Monitör Ayarları

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Dostlar Hayırlı akşamlar

Yeni Monitör almam üzerine eski monitörüde 2. ekran olarak kullanmaya başladım ilk defa böyle bir deneyim yaşicam ayarları napmam lazım maus direkt yan ekrana geçiyor onu belli bir komutla beraber geçmesini sağlıyabiliyormuyuz mesela sadece ctrl basınca geçme açılıcak tekrar basınca kapancak gibi o tarz şeyler varmı yoksa böylemi kullanılıyor

hkskysnl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar RaYles aynı sorun bende de var, mouse'un klavye kısayolu ile 2. monitörüme geçmesini istiyorum bunun için bir çözüm buldun mu acaba? Arkadaşlar forumdaki monitör yazan tüm konu başlıklarına baktım bulamadım bi el atabilir misiniz :) umarım çözüm öneriniz vardır.

Windows 10 Home Single Language kullanıyorum
144Hz Laptopa HDMİ/vga dönüştürücü ile bağlı vga philips marka 17" monitörüm var.

----------

İnternette bakarken bi yazımım buldum, denedim bende çözüm oldu. ctrl+w kombinasyonu ayarladım bunu yapınca mouse hangi ekrandaysa orda kalıyor diğer monitöre geçmiyor tekar yapınca geçiş aktif oluyor.

https://sourceforge.net/projects/dualmonitortool/files/latest/download

virustotal ile 58 virüs tarama programı ile taradım dosyada olumsuz bir durum bulamadı.

---------------

3. Düzenleme

Oyunda işe yaramadı :( sadece internet tarayıcılarda vs oluyor.
Oyunda da geçmemesini istiyorum.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-01-09 202111.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-09 202111.png
    53.2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
reis uzun zamandır 2 monitörüde kullanıyorum bende hala bulamadım oyundayken alt tabdan seçmeden nasıl 2. monitör e geçiceğimi o şekilde kullanıyorumda sen bu konuyu nerden buldun reis :D

reis uzun zamandır 2 monitörüde kullanıyorum bende hala bulamadım oyundayken alt tabdan seçmeden nasıl 2. monitör e geçiceğimi o şekilde kullanıyorumda sen bu konuyu nerden buldun reis :D

hkskysnl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Yeni konu açmayım diye mevcut konulara bakarken buldum. Sorunu linkteki yazılımla çözdüm oyunda da çalışıyor basit program. Linkte youtube anlatım videosuda var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri