arkadaşlar bütçem 6-7k arası( tek monitör bütçesi). Çift monitör yapacağım, ayakları kibar olsun aynı monitörden 2 tane istiyorum 24 veya 27 inç olsun gerisini siz tavsiye edin.
arkadaşlar bütçem 6-7k arası( tek monitör bütçesi). Çift monitör yapacağım, ayakları kibar olsun aynı monitörden 2 tane istiyorum 24 veya 27 inç olsun gerisini siz tavsiye edin.
Teşekkürler ama babam ofiste kullanacağı için görselliğe önem verdi bi tane monitör görmüş hoşuna gitmiş arkası kırmızı detaylı falan sizce o alınır mı va panel olduğu için ben çok yanaşmadım ama onu istiyor ve istediği monitörün ayakları biraz kaba isteğe bağlı olarak sonradan ayağını değiştirebilir miyiz onun monitörün linki: https://amzn.eu/d/dCiOVm8![]()
Gigabyte GS27Q 27" 1 ms QHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GS27Q 27" 1 ms QHD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GS27Q 27" 1 ms QHD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.819,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe yeterse
![]()
ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu paraya bence FHD alınmazTeşekkürler ama babam ofiste kullanacağı için görselliğe önem verdi bi tane monitör görmüş hoşuna gitmiş arkası kırmızı detaylı falan sizce o alınır mı va panel olduğu için ben çok yanaşmadım ama onu istiyor ve istediği monitörün ayakları biraz kaba isteğe bağlı olarak sonradan ayağını değiştirebilir miyiz onun monitörün linki: https://amzn.eu/d/dCiOVm8
Bu paraya bence FHD alınmaz
Peki başka öneriniz var mı 24 inç fhd de olur yeter ki kaliteli olsun (ayağı kibar olsun fhd olması önemli değil zaten 24 inç)Bu paraya bence FHD alınmaz
"Babam ofiste kullanacak" demişsiniz ancak monitörler tam olarak hangi amaçla kullanılacak? Babanız video, grafik işleri mi yapıyor yoksa sadece ofis programlarımı? Ayrıca kullanılan bilgisayar laptop mu desktop mu? Çift monitör bağlanacağından giriş çıkışlara bakmak ayrıca lazım.Peki başka öneriniz var mı 24 inç fhd de olur yeter ki kaliteli olsun (ayağı kibar olsun fhd olması önemli değil zaten 24 inç)
Ofis programları kullanılacak, masaüstü bilgisayara takılacak, bilgisayar bilgim var onları ben halledebilirim. Bir de Dell marka monitörlere iyi dediler sizce onlar nasıl"Babam ofiste kullanacak" demişsiniz ancak monitörler tam olarak hangi amaçla kullanılacak? Babanız video, grafik işleri mi yapıyor yoksa sadece ofis programlarımı? Ayrıca kullanılan bilgisayar laptop mu desktop mu? Çift monitör bağlanacağından giriş çıkışlara bakmak ayrıca lazım.