Yardım Çift Monitör Yardim

kenshixdd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
İşlemci
Monitor
Ekran Kartı
Monitor
Beyler selam kuzenime çift monitör bir sistem yaptık bütün herşeyi ayarladık bı sorumuz var
Bütün ince ayarlari yaptık oyun oynarken mousumuz diğer ekrana geçermi
Kuzenim bı yandan oyun oynayıp bı yandan youtubeden şarkı açmak istiyor ne yapmamız lazim yani oyun oynarken diğer monitörüne mous geçmesin istiyor istediği zaman geçsin istiyor
@Lory

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Beyler selam kuzenime çift monitör bir sistem yaptık bütün herşeyi ayarladık bı sorumuz var
Kuzenim bı yandan oyun oynayıp bı yandan youtubeden şarkı açmak istiyor ne yapmamız lazim yani oyun oynarken diğer monitörüne mous geçmesin istiyor istediği zaman geçsin istiyor
@Lory
Gecer

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
@Lory
Mousun imlecini direk ikinci monitöre doğru hareket ettir direk oraya geçiyor.

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Nasi duzeltirim geçmemesini istiyorum istegidim zaman geçsin istiyorum

Nasi duzeltirim geçmemesini istiyorum istegidim zaman geçsin istiyorum 2. Monitore
Geçmesini istemiyorsan mousun imlecini oraya getirme bu kadar basit.

Oyun oynarken valorant CS falan merak etme geçmez geçmesi için mouse imlecinin görünmesi lazım bak imleç diyorum imleç göründüğünde istediğinde diğer monitöre kaydırırsın oyundayken imleç görünmez zaten o yüzden de geçmez.

KS

kenshixdd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Geçmesini istemiyorsan mousun imlecini oraya getirme bu kadar basit.

Oyun oynarken valorant CS falan merak etme geçmez geçmesi için mouse imlecinin görünmesi lazım bak imleç diyorum imleç göründüğünde istediğinde diğer monitöre kaydırırsın oyundayken imleç görünmez zaten o yüzden de geçmez.
Eyw adamsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri