Cihazımı Görememe

kanlıbıçaklı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Başlıkta yazdığım konu tam olarak şöyle; 2 gündür Spotify uygulamasını bilgisayarımdan açtığım zaman telefonumda gözükmüyor ve telefonda da bilgisayar gözükmüyor. Herhangi bir ayar değiştirmedim hesaplardan da çıkmadım fakat artık bağlanamıyorum. Spotify kendi sitesinde belirttiği adımları takip ettim hepsini yaptım fakat yine olmadı. Başka yerlerden baktım bazı kullanıcılar çözdüm dedi fakat güvenemedim sizlere sormak istedim. Söylediğim kişi şöyle çözmüş: C:/windows/system32/drivers/etc dosyasını silerek çözüme ulaşmış.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Başlıkta yazdığım konu tam olarak şöyle; 2 gündür Spotify uygulamasını bilgisayarımdan açtığım zaman telefonumda gözükmüyor ve telefonda da bilgisayar gözükmüyor. Herhangi bir ayar değiştirmedim hesaplardan da çıkmadım fakat artık bağlanamıyorum. Spotify kendi sitesinde belirttiği adımları takip ettim hepsini yaptım fakat yine olmadı. Başka yerlerden baktım bazı kullanıcılar çözdüm dedi fakat güvenemedim sizlere sormak istedim. Söylediğim kişi şöyle çözmüş: C:/windows/system32/drivers/etc dosyasını silerek çözüme ulaşmış.
Güncelleme almış o yüzden olmuş diyenler var genel bir hata gibi duruyor keşke bekleseydiniz genel hatalarda şirketin tekrar düzenleme için güncelleme göndermesi gerekecek.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,239
C:/windows/system32/drivers/etc

Dosyasını Silsen' de Sorun Çıkmaz Kardeşim '' ETC Dosyası Yani '' HOST Dosyası Diye Geçiyor, Host Dosyası, İşletim Sistemleri İçerisinde Bulunan Ve Metin Düzenleme Programları İle Açılan ve Gerektiğinde Düzenlemeler Yapılabilen Bir Metin Dosyasıdır. Silip Silmemek Tamamen Sana Kalmıştır..

Ama Dedin Gibi Kardeşim system32 Olduğu İçin Bazı Yerlere Güvenilmez Haklısın Ben Sadece Açıkladım Bu Durumu..

KS

kanlıbıçaklı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Güncelleme almış o yüzden olmuş diyenler var genel bir hata gibi duruyor keşke bekleseydiniz genel hatalarda şirketin tekrar düzenleme için güncelleme göndermesi gerekecek.
Yanıtınız için teşekkür ederim ama neden ''keşke bekleseydiniz'' dediniz ?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Kullandığımız programlara güncelleme geldiği zaman bazen sorunlar yaşanabiliyor.
Aylardır sorunsuz kullandığımız programlar, güncelleme sonrası hata vermeye veya hiç çalışmamaya başlayabiliyor.
Örneğin;
Spotify "1.46" kodlu bir güncelleme yayınlıyor ve bazı yeni özellikler ekliyor.
Fakat bu güncellemeden dolayı bazı kullanıcılar sorun yaşıyor ve hesaplarına giriş yapamıyor.
Bir süre sonra Spotify bu hatalardan haberdar oluyor. Daha sonra hatanın sebebini araştırıyor ve bu hataları düzeltiyor.
Sonrasında da 1.46'daki hataların düzeltilmiş hali olan 1.47 güncellemesini yayınlıyor.
Sanırım diğer üye de bu durumun olduğunu düşünüyor ve bu yüzden "keşke bekleseydiniz" demiş olabilir.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Sadece strese girdiniz yoruldunuz belki de canınızı çok sıktınız yetmedi araştırıp belki de gereksiz yere düzenlemelere gidip kullandığınız aletlere geçici kalıcı zarar verebilirdiniz , etc host dosyasında belki de başka bir program için ip ekli olabilir onları sildiğinizde o programı çağırması için kullanılan ip silinebilir geçici sorun oluşabilirdi. Neyse güncelleme kaynaklı bir sorun olduğu için bu gibi durumlarda programı üretenden bir yanıt gelene kadar alternatif bir yola girmemek lazım diye düşünüyorum. İyi günler dilerim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri