ÇİN MODEL IPHONE 14 pro

akildikici

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle merhaba çin sürüm iPhone 14 pro alacağım ancak çevremde Avrupa cihazı olmadığı için alma diyenler var ömrü Kısa oluyor diyorlar böyle bir şey bar mı acaba alsam sorun yaşar mıyım

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Öncelikle merhaba çin sürüm iPhone 14 pro alacağım ancak çevremde Avrupa cihazı olmadığı için alma diyenler var ömrü Kısa oluyor diyorlar böyle bir şey bar mı acaba alsam sorun yaşar mıyım
Öyle bir söylenti var. Ama Çin bu durum için istisna olabilir. Çünkü en büyük pazarlardan biri konumunda. Kayıt ücreti, kaydeden kişi adına sadece sim kart çıkartılması ve garanti işin içine girince pek cazibesi kalmıyor. Bir de ihtiyaç ya da yükseltme halinde satışı da zor oluyor.

KS

akildikici

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öyle bir söylenti var. Ama Çin bu durum için istisna olabilir. Çünkü en büyük pazarlardan biri konumunda. Kayıt ücreti, kaydeden kişi adına sadece sim kart çıkartılması ve garanti işin içine girince pek cazibesi kalmıyor. Bir de ihtiyaç ya da yükseltme halinde satışı da zor oluyor.
bende şu an Çin sürüm iPhone 12 var garanti uluslararası olduğu için burada da bir sorun yaşamadım kayıt için Gürcistan’a gittim geldim o da sıkıntı değil satma durumunda da kaydı iptal edebiliyoruz yani yine yurtdışı cihaz olarak satma şansımız var beni tek korkutan Kısa ömürlü söylentileri

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri