cızırtı sesi ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan343434

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar merhaba yeni bir pc topladım ama hafif bir cızırtı sesi geliyor psu dan bazen hafif sesli bazen duyulmicak gibi sorun nedir ?? birde ramler 2666mhz de çalışıyordu onları 3200 e aldım bir sorun olur mu ? 
sistem : asus prime b450m-k ll 4400mhz oc anakart
amd 3600 işlemci
msı gtx 1660 ventus xs oc 
cooler master elite v3 600w psu

böyle yeni oldu ilk gün yoktu ertesi gün oyun filan yükledim şimdi böyle hafif cıuzırtı oluyor bazen hiç olmuyo

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sistemde güç kullanımı artınca elektrik yükü artar ve PSU daha fazla güç akışı sağlar. Ancak bileşenlerinin kalitesine bağlı bu akımın sesi duyulabilir. Aldığınız ürün F/P oranı oldukça düşük bir PSU marka olmasına aldanmayın. Kısa vadede sorun yaratacağını düşünmüyorum ama uzun vadede PSU 'nun arızalanması olası bir durum. Sistem geneline bir zararı dokunur mu diye sorarsanız 4 akım koruması var sorun yaratacağını düşünmüyorum diğer bileşenlere.

KS

furkan343434

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
peki ram olayına ne diyorsun dostum 2666 dan 3200 e çekmeye o bir sorun olur mu ? ilk aldığımda 2666 da alışıyordu ben yükselttirdim bir soun teşkil etmez o da umarım

bir de hocam benim mause optik mause yeni sisteme geçince takılıyor ya bu sağ taraftan hızlıca sola çek mesela ortada takılıyor sonra geliyor oyunlarda da can sıkmaya başladı sorunu nedir bunun sence? yazılımsal mı yoksa başka bir şey mi vardır, pillerini bile yeni duracell taktım hala aynı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
RAM için sorun yok. Zaten yapılması gereken bir işlemdir.

Fiziksel olarak mı takılıyor tuş baktınız mı? Eğer fiziksel olarak takılıyorsa büyük ihtimalle bir şey engel oluyordur bakın. Yok fiziksel değilse bağlantıda sorun olabilir. BT ile bağlıyorsunuz sanırım BT aygıtlarınızı kontrol edin başka varsa bağlantıda sorun olabilir. Bağlantıyı koparıp tekrar bağlayın. İşe yaramaz ise Windows ayarlarından Cihazlar sekmesinden mouse ürününüzü tıklaıp kaldır deyin ve tekrar bağlayın mouse 'u işe yarayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri