Cloud 2'den daha iyi bir kulaklık arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuhankochan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3 yıldır Cloud 2 kullanıcısıyım ve bazı kullanıcıların aksine 7.1 performansından da aşırı memnunum. Ancak artık yeni bir kulaklık almak istiyorum. Net bir şekilde ses kalitesi olarak Cloud 2'den daha iyi bir kulaklık arıyorum. Müzik, video performansı benim için önemli değil benim için önemli olan tek şey rekabetçi oyunlardaki performansı. Ek olarak aradığım diğer şey ise konforlu, rahat, hafif bir kulaklık olması.

Birkaç gündür bu kulaklığı araştırıyorum ve hakkında çok olumlu yorumlar okudum. Cloud 2'den daha hafif daha konforlu ve rekabetçi oyunlardaki ses kalitesinin daha iyi olduğunu söylüyorlar. Bu kulaklığı kullanan ya da bilgisi olan var mı? Ek olarak alternatif önerilere de açığım.

https://www.amazon.com.tr/dp/B089SS...89SSH6L6&linkCode=asn&tag=technopattr-21&th=1

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bulduğunuz kulaklık oldukça iyi ancak ben Cloud 2 ürününü deneyeli en az 3-4 sene olmuştur. Yani ses kalitesini pek hatırlamıyorum direkt olarak daha iyidir diyemem ama bulduğunuz ürün oldukça iyi bir ürün onu rahatlıkla söyleyebilirim. Aynı şekilde birde ROCCAT Khan Aimo ürününü de önerebilirim bu üründe oldukça başarılı bir üründür. Razer ürünü de bu ROCCAT ürünü de denemiş birisi olarak ikisinin de oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Rekabetçi oyuncu değil ama ROCCAT ürünü ses ayırımında bir tık daha iyi diyebilirim müzik vs. dinlerken alt sesleri daha iyi alabilmiştim o üründe.

KS

batuhankochan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bulduğunuz kulaklık oldukça iyi ancak ben Cloud 2 ürününü deneyeli en az 3-4 sene olmuştur. Yani ses kalitesini pek hatırlamıyorum direkt olarak daha iyidir diyemem ama bulduğunuz ürün oldukça iyi bir ürün onu rahatlıkla söyleyebilirim. Aynı şekilde birde ROCCAT Khan Aimo ürününü de önerebilirim bu üründe oldukça başarılı bir üründür. Razer ürünü de bu ROCCAT ürünü de denemiş birisi olarak ikisinin de oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Rekabetçi oyuncu değil ama ROCCAT ürünü ses ayırımında bir tık daha iyi diyebilirim müzik vs. dinlerken alt sesleri daha iyi alabilmiştim o üründe.

Yorumunuz için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri