Cloud Alpha S Alınırmı ?

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar kulaklık alıcam yeni Cloud Alpha S alınırmı nasıl kulaklık 2k fiyat bandında daha iyi bir kulaklık varmı acaba

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
https://www.vizyonbilgisayar.com/pr...endo-switch-mobil-ve-xbox?ref=akakce&v=1.41.4

bu modellere bakılabilir ilk modeli hali hazırda ben de kullanmaktayım oldukça memnunum yazılımı ile uyum içinde çalışıyor

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
https://www.vizyonbilgisayar.com/pr...endo-switch-mobil-ve-xbox?ref=akakce&v=1.41.4

bu modellere bakılabilir ilk modeli hali hazırda ben de kullanmaktayım oldukça memnunum yazılımı ile uyum içinde çalışıyor
İkiside alınmaz. Cloud alpha s ile kıyaslamak bile mantıksız

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
İkiside alınmaz. Cloud alpha s ile kıyaslamak bile mantıksız
hocam bahsettiğin kulaklık 2400 civarında arkadaş 2k demiş kıyas yapacak modeller değil ki benim attığım ürünlerden birisi wireless diğeri de steelseries kaliteleri belli :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam bahsettiğin kulaklık 2400 civarında arkadaş 2k demiş kıyas yapacak modeller değil ki benim attığım ürünlerden birisi wireless diğeri de steelseries kaliteleri belli :D
Steelseries olunca kaliteli mi oluyor? Cahil cahil yorumlar. Alınır mı demiş farkındasın değil mi? Neden steelseries iyiymiş? Madem bilmiyorsunuz bak bu şu markaymış kalitelidir deyip atıyorsunuz?
ikinci elde aslında çok uyguna sadece pad aşınmış oluyor onları alıp pad değiştirebilşrsin veya blackshark v2 alabilirsin.

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Steelseries olunca kaliteli mi oluyor? Cahil cahil yorumlar. Alınır mı demiş farkındasın değil mi? Neden steelseries iyiymiş?

ikinci elde aslında çok uyguna sadece pad aşınmış oluyor onları alıp pad değiştirebilşrsin veya blackshark v2 alabilirsin.
steelseries kalitesiz ise ben de bir şey bilmiyorum :D bana cahil demek de sizin haddinize değil biraz saygılı olun

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
steelseries kalitesiz ise ben de bir şey bilmiyorum :D bana cahil demek de sizin haddinize değil biraz saygılı olun
Cahil demedim, cahil cahil yorumlar dedim. Evet bir şey bilmiyorsun :) Steelseriesin önerdiğim ürünü fazlasıyla var ama bu her ürünü iyi demek olmuyor.

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Cahil demedim, cahil cahil yorumlar dedim. Evet bir şey bilmiyorsun :) Steelseriesin önerdiğim ürünü fazlasıyla var ama bu her ürünü iyi demek olmuyor.
hocam başta belirttiğim gibi arkadaş 2k demiş bütçeye ona göre iyi sayılan öneriler yaptım söylediğiniz kulaklık arkadaşın bütçesini aşıyor yine ben suçlu oldum :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam başta belirttiğim gibi arkadaş 2k demiş bütçeye ona göre iyi sayılan öneriler yaptım söylediğiniz kulaklık arkadaşın bütçesini aşıyor yine ben suçlu oldum :D
Hocam arkadaş kulaklık alınır mı demiş??? Başlığa tekrar bakın isterseniz

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
ama açıklama olarak 2k civarı demiş hocam :D
C3FD5300-0C94-4F0B-9BC4-75ADF8F09933.jpeg

Soru bu, sonra da demişki 2k bandında daha iyisi var mı? 2k bandında öneri istememiş.

KS

Languana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Tartışmaya gerek yok birbirinizi üzmeyin lütfen 1.5 2 k arası önerebilirsiniz daha iyi kulaklık varmı dememin amacı başka kulaklıklara bakayım diyeydi siz yinede önerirseniz sevinirim
İkinci el dert etmiyorsanız 1.4 civarına temiz blackshark v2 bulabilirsiniz, 1100-1200 civarına temiz cloud 2 bulunabiliyor soundblaster g1 ses kartı ile kombolayabilirsiniz.
Aynı şekilde cloud s içinde aynısını yapabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri