2k bandında ise alınır.Arkadaşlar kulaklık alıcam yeni Cloud Alpha S alınırmı nasıl kulaklık 2k fiyat bandında daha iyi bir kulaklık varmı acaba
www.n11.com
İkiside alınmaz. Cloud alpha s ile kıyaslamak bile mantıksızhttps://www.vizyonbilgisayar.com/pr...endo-switch-mobil-ve-xbox?ref=akakce&v=1.41.4
Steelseries Arctis Nova 3 Multi-System Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Arctis Nova 3 Multi-System Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu modellere bakılabilir ilk modeli hali hazırda ben de kullanmaktayım oldukça memnunum yazılımı ile uyum içinde çalışıyor
hocam bahsettiğin kulaklık 2400 civarında arkadaş 2k demiş kıyas yapacak modeller değil ki benim attığım ürünlerden birisi wireless diğeri de steelseries kaliteleri belliİkiside alınmaz. Cloud alpha s ile kıyaslamak bile mantıksız
2400 tl şuan2k bandında ise alınır.
Steelseries olunca kaliteli mi oluyor? Cahil cahil yorumlar. Alınır mı demiş farkındasın değil mi? Neden steelseries iyiymiş? Madem bilmiyorsunuz bak bu şu markaymış kalitelidir deyip atıyorsunuz?hocam bahsettiğin kulaklık 2400 civarında arkadaş 2k demiş kıyas yapacak modeller değil ki benim attığım ürünlerden birisi wireless diğeri de steelseries kaliteleri belli![]()
ikinci elde aslında çok uyguna sadece pad aşınmış oluyor onları alıp pad değiştirebilşrsin veya blackshark v2 alabilirsin.2400 tl şuan
steelseries kalitesiz ise ben de bir şey bilmiyorumSteelseries olunca kaliteli mi oluyor? Cahil cahil yorumlar. Alınır mı demiş farkındasın değil mi? Neden steelseries iyiymiş?
ikinci elde aslında çok uyguna sadece pad aşınmış oluyor onları alıp pad değiştirebilşrsin veya blackshark v2 alabilirsin.
Cahil demedim, cahil cahil yorumlar dedim. Evet bir şey bilmiyorsunsteelseries kalitesiz ise ben de bir şey bilmiyorumbana cahil demek de sizin haddinize değil biraz saygılı olun
hocam başta belirttiğim gibi arkadaş 2k demiş bütçeye ona göre iyi sayılan öneriler yaptım söylediğiniz kulaklık arkadaşın bütçesini aşıyor yine ben suçlu oldumCahil demedim, cahil cahil yorumlar dedim. Evet bir şey bilmiyorsunSteelseriesin önerdiğim ürünü fazlasıyla var ama bu her ürünü iyi demek olmuyor.
Hocam arkadaş kulaklık alınır mı demiş??? Başlığa tekrar bakın istersenizhocam başta belirttiğim gibi arkadaş 2k demiş bütçeye ona göre iyi sayılan öneriler yaptım söylediğiniz kulaklık arkadaşın bütçesini aşıyor yine ben suçlu oldum![]()
ama açıklama olarak 2k civarı demiş hocamHocam arkadaş kulaklık alınır mı demiş??? Başlığa tekrar bakın isterseniz
ama açıklama olarak 2k civarı demiş hocam![]()
okay hocamEkli dosyayı görüntüle 23266
Soru bu, sonra da demişki 2k bandında daha iyisi var mı? 2k bandında öneri istememiş.
Tartışmaya gerek yok birbirinizi üzmeyin lütfen 1.5 2 k arası önerebilirsiniz daha iyi kulaklık varmı dememin amacı başka kulaklıklara bakayım diyeydi siz yinede önerirseniz sevinirimEkli dosyayı görüntüle 23266
Soru bu, sonra da demişki 2k bandında daha iyisi var mı? 2k bandında öneri istememiş.
İkinci el dert etmiyorsanız 1.4 civarına temiz blackshark v2 bulabilirsiniz, 1100-1200 civarına temiz cloud 2 bulunabiliyor soundblaster g1 ses kartı ile kombolayabilirsiniz.Tartışmaya gerek yok birbirinizi üzmeyin lütfen 1.5 2 k arası önerebilirsiniz daha iyi kulaklık varmı dememin amacı başka kulaklıklara bakayım diyeydi siz yinede önerirseniz sevinirim