Çocukluğunuzdan

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bu konuda çocukluğunuzda hatırladığınız güzel şeyleri paylaşıcaz akımı ben başlatıyım 

Msn den yanlışlıkla hoşlandığımız kıza bildirim göndermek ama o saatlerce bekleyip online olduğu zamanı beklemek 
:D

E

expert

Guest
Eve alınan ilk pc Casper laptop ve erhan kurcalar pc sistem çöker Erhan abisinden bi ton fırça yer
Ve yine Erhan köyde bahçe de güzel kayısılar durur mu hiç hemen dalar ve hırsızlık yapar tadı hala damağımda :)

r3dX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
CD ROM a Cocopops sokmak. Efsane zevkli vızııszırızrırızt diye ses çıkıyor ya beni benden alıyor o ses.

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Çocukluğuma dair en deli şey: o sarı köpükler vardır ya işte onun şişesine mahalledeki çocuklarla vuruyorduk keser ile. Tam bana sıra gelmişti ki önümdeki arkadaş sinirlendi bir kere daha vurdu işte o an her yer sapsarıydı :D

Ergenliğe dair en deli anım ise: kanımla yazdığım bir nottu :) Eee Ferdi Tayfur dinlerdik o şarkılar bir de ilk aşkın acısı + ergenliğin tuhaf halleri devreye girince böyle malca bir şey yapmıştım :)

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
çocukken kuzenlerim benden 5-6 yaş büyüktü onlar 6600 da abi gamze diyordu ben hep yanaktaki gamze sanıyordum meğersem ......... biraz geç anladım ama

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
evde ilk nintendo nes geldiğinde oyunda bir konsol penceresi gibi bir pencere açılıp oraya yazı yazılıyordu oraya kuzenime naber ne yapıyorsun yazmıştım annem de ne yapıyorsun diyince kuzenimle konuşuyorum demiştim o zamanlardan bu chat sistemini çözmüşüm ama imkan yok :D sorsan nasıl gidicek o mesaj cevap yok ama kafalar pırıl pırıl

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
yakinkursat' Alıntı:
6 yaşındayken ocaktan yeni inmiş koca bir tencere patates yemeğinin içine çift ayak zıplamıştım neyin kafası bilmiyorum :D

lisede en saçma hareketim kız arkadaşımla trene binip istanbula gidip geri dönmüştük. bunda ki amacıda bılmıorum bı trenden ındık oburune bındık tren garını bıle gezmedık :D

üniversitede 5 üzeri deprem olurken kız yurdunda mahsur kalan 4ncü kattaki kızı kucaklayıp aşağı indirmiştim.

Kahramanım

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Taso oynamaktı en çok sevdiğim hele bir de kız arkadaşım beni taso oynarken görmüştü o zamanlar geldi yanıma "Taner ne yapıyorsun dedi ?" ben iptal tabi. Sonra tüm tasolarımı kökülmüştüm onun yüzünden sırf heyecan yaptığım için. Bir de bana gelip demez mi "ama Taner sen hep kenara vuruyorsun" diye. Bende diyemedim "bre keşmekeş kız senin yüzünden vuramıyorum bi kaykıl kenara" diye :D

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
yakinkursat' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:
Taso oynamaktı en çok sevdiğim hele bir de kız arkadaşım beni taso oynarken görmüştü o zamanlar geldi yanıma "Taner ne yapıyorsun dedi ?" ben iptal tabi. Sonra tüm tasolarımı kökülmüştüm onun yüzünden sırf heyecan yaptığım için. Bir de bana gelip demez mi "ama Taner sen hep kenara vuruyorsun" diye. Bende diyemedim "bre keşmekeş kız senin yüzünden vuramıyorum bi kaykıl kenara" diye :D

ben gıdıp 3.5 saat mahalle zengınının ogluyla oynamıstım. sema dıye bı kız vardı oda taso severdı. 300 küsür tasosunu almıstım burjuvanın. sonra kapısını calıp semaya vermıstım ne de safmışım :D

sen saf değil adam gibi adamsın

Yakup Altundal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çocukluk yaşadım diyemem. kavga gürültü geçmiştir hep. yabancılamışlardı okulda. boyun eğmemiştim kimseye. dişe diş kana kan . kavga ise kavgaydı. güzel anım pek olmadı ama şunu öğrendim çocukken.
zafer inananlarındır. pes etmeyip savaşmaktır hayat.
hayatı savaşanlar kazanır. kenarda oturup bekleyenler değil.
geminizin dümenine geçin. rüzgara bırakmayın. yön verin hayatınıza :) saygılar sevgiler.

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yakup Altundal' Alıntı:
Çocukluk yaşadım diyemem. kavga gürültü geçmiştir hep. yabancılamışlardı okulda. boyun eğmemiştim kimseye. dişe diş kana kan . kavga ise kavgaydı. güzel anım pek olmadı ama şunu öğrendim çocukken.
geminizin dümenine geçin. rüzgara bırakmayın. yön verin hayatınıza :) saygılar sevgiler.

Bana ilk okulda bu gazı verselerdi bukadar silik bir tip olmazdım....

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
yakinkursat' Alıntı:
Yakup Altundal' Alıntı:

hocam öyle bir yazmışsın ki, içim acıdı. tentürdiyot gönderesim geldi. 

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-SLSEf7250c[/video]

bu geldi aklıma :D

İşin iyi tarafı lisede ergenliğin verdiği gaz ile. Ufak tefek birkaç vukuat olduktan sonra daha kimse bulaşamadı

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
132
Bütün anılarınıza güldüm hüzünlendim beyler müsadeniz ile bende bir şeyler karalamak istiyorum.

çocukken mahallede çok top koştururdum iyi de oynardım, bir akşam babam eve çağırdı gelmedim 1-2 kez çağırdı balkondan gelmedim sokağın içindeki toprak sahada top oynarken arkam bizim eve dönüktü top bendeyken bir anda arkadaşlarım kaçmaya başladı arkama bir baktım babam 'kürekle' beni kovalıyor o anı hiç unutamam :D:D:D işin kötü yanı ben kaçarken bağıra bağıra annee anneee demem o anda mahalledeki şeklimin yerle bir olması olayı kızların görmesi :D:D:D:D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri