Çocukluğunuzdan

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Mr_Robot' Alıntı:
Lightning' Alıntı:
Evet ban yedim ama haklı olduğum konulardı önemli olan şuanda Mod olarak insanlara yardımcı olmam. Geçmişe mazi

Where is the Mod ?  :)

Canım benim, kuzum benim ban yemek ister misin? Hatta sana bide İP ban atayım! Yapayım mı ortaya karışık bi uyarı, block, ban? Ofisteyim tüm sistemler elimde Adminler beni sever, sayar. Hadi şimdi beni beyfendilik çizgimden çıkarma!

Mr_Robot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lightning' Alıntı:
Mr_Robot' Alıntı:
Where is the Mod ?  :)

Canım benim, kuzum benim ban yemek ister misin? Hatta sana bide İP ban atayım! Yapayım mı ortaya karışık bi uyarı, block, ban? Ofisteyim tüm sistemler elimde Adminler beni sever, sayar. Hadi şimdi beni beyfendilik çizgimden çıkarma!

Kuralları buradan kontrol edip mesajımın hangi maddeye uymadığını belirttikten sonra elinden geleni yapabilirsin @Lightning
Ardından da alırım bir ortaya karışık.
(Bu arada neden kızdın ki  :s )

Logic-Mth

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Küçükken mahallede komşunun sokağa koyduğu kül kovasını mahallenin ortasına devirmiştim,kızdırmışlardı da :D

Bir keresinde de deprem oluyor diye okul tatil olmuştu bizde arkadaşla fifa06 oynamaya kafeye gitmiştik sonra oradaykende deprem olunca kafeden de çıkmak zorunda kalmıştık 
oyun daha önemli tabiii

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Logic-Mth' Alıntı:
Küçükken mahallede komşunun sokağa koyduğu kül kovasını mahallenin ortasına devirmiştim,kızdırmışlardı da :D

Bir keresinde de deprem oluyor diye okul tatil olmuştu bizde arkadaşla fifa06 oynamaya kafeye gitmiştik sonra oradaykende deprem olunca kafeden de çıkmak zorunda kalmıştık 
oyun daha önemli tabiii

ahahahahh arkadaşına sen çık diyip boş kaleye gol attıysan tamamdır. :D

Logic-Mth

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lightning' Alıntı:
Logic-Mth' Alıntı:

oyun daha önemli tabiii

ahahahahh arkadaşına sen çık diyip boş kaleye gol attıysan tamamdır. :D

yok o sırada aklıma gelmedi bak soğukkanlı olsam atardım :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri