Lightning' Alıntı:Mr_Robot' Alıntı:
Evet ban yedim ama haklı olduğum konulardı önemli olan şuanda Mod olarak insanlara yardımcı olmam. Geçmişe mazi
Where is the Mod ?
Lightning' Alıntı:Mr_Robot' Alıntı:
Evet ban yedim ama haklı olduğum konulardı önemli olan şuanda Mod olarak insanlara yardımcı olmam. Geçmişe mazi
Mr_Robot' Alıntı:Lightning' Alıntı:Evet ban yedim ama haklı olduğum konulardı önemli olan şuanda Mod olarak insanlara yardımcı olmam. Geçmişe mazi
Where is the Mod ?![]()
Lightning' Alıntı:Mr_Robot' Alıntı:Where is the Mod ?![]()
Canım benim, kuzum benim ban yemek ister misin? Hatta sana bide İP ban atayım! Yapayım mı ortaya karışık bi uyarı, block, ban? Ofisteyim tüm sistemler elimde Adminler beni sever, sayar. Hadi şimdi beni beyfendilik çizgimden çıkarma!
Logic-Mth' Alıntı:Küçükken mahallede komşunun sokağa koyduğu kül kovasını mahallenin ortasına devirmiştim,kızdırmışlardı da
Bir keresinde de deprem oluyor diye okul tatil olmuştu bizde arkadaşla fifa06 oynamaya kafeye gitmiştik sonra oradaykende deprem olunca kafeden de çıkmak zorunda kalmıştık
oyun daha önemli tabiii
Lightning' Alıntı:Logic-Mth' Alıntı:Küçükken mahallede komşunun sokağa koyduğu kül kovasını mahallenin ortasına devirmiştim,kızdırmışlardı da
Bir keresinde de deprem oluyor diye okul tatil olmuştu bizde arkadaşla fifa06 oynamaya kafeye gitmiştik sonra oradaykende deprem olunca kafeden de çıkmak zorunda kalmıştık
oyun daha önemli tabiii
ahahahahh arkadaşına sen çık diyip boş kaleye gol attıysan tamamdır.![]()
Logic-Mth' Alıntı:Lightning' Alıntı:ahahahahh arkadaşına sen çık diyip boş kaleye gol attıysan tamamdır.![]()
yok o sırada aklıma gelmedi bak soğukkanlı olsam atardım![]()