Cod Bo3 Cd Key Çalışmıyor.

NinXStation

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Oyun kutulu. CD key çalışmıyor. CD krysiz kurulum yapmam lazım.
IMG_20230923_130606.jpg

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Tanıdık konsolcudan aldım.
Sordum ben.
İntetnetten key bul çalışır dedi ama bu steam kodu istiyor @SmileFate
İnternetten kod bulamazsın güzel kardeşim senin gibi düşünen dünyada emin ol 100-200 milyon oyuncu vardır.Hepsine kod yetişmez bedavaya.Aldığın yere gidip düzgünce eşyasının arkasında durmasını iste key iste

KS

NinXStation

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
İnternetten kod bulamazsın güzel kardeşim senin gibi düşünen dünyada emin ol 100-200 milyon oyuncu vardır.Hepsine kod yetişmez bedavaya.Aldığın yere gidip düzgünce eşyasının arkasında durmasını iste key iste
Adama yazdım. Key bulmaya çalışırım dedi. Olmazsa ver dedi.

Normalde key içinde var ama önceden kullanılmış.

50₺ çöp oldu ya.

Son düzenleme:

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Kod girmeden çalışır mı peki?
Şansınızı deneyebilirsiniz ama aktivasyon zorunlu ve orijinal sürümse çalıştıramazsınız.

Satıcınız "olmazsa ver" dediğine göre kendisine geri iade edip paranızı kartınıza yatırın ve COD'a alternatif olarak bir aylık EA Play üyeliği alın, ya da GameSatış gibi yerlerden puanı yüksek satıcılar bulup offline oyun hesabı da alabilirsiniz

EA Play üyeliğinde Battlefield serisi ve daha bir sürü oyun mevcuttur: https://www.ea.com/ea-play/games#ea-app

KS

NinXStation

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Şansınızı deneyebilirsiniz ama aktivasyon zorunlu ve orijinal sürümse çalıştıramazsınız.

Satıcınız "olmazsa ver" dediğine göre kendisine geri iade edip paranızı kartınıza yatırın ve COD'a alternatif olarak bir aylık EA Play üyeliği alın, ya da GameSatış gibi yerlerden puanı yüksek satıcılar bulup offline oyun hesabı da alabilirsiniz

EA Play üyeliğinde Battlefield serisi ve daha bir sürü oyun mevcuttur: https://www.ea.com/ea-play/games#ea-app
Şöyle karar verdim.
Oyunu büyük koleksiyonuma ekledim.
Adamla konuştum 2 tane Nintendo DS oyunu verecek.
Adam bana şunu dedi.
Olmadıysa oyuna crack yap çalışır.

@SmileFate

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Şöyle karar verdim.
Oyunu büyük koleksiyonuma ekledim.
Adamla konuştum 2 tane Nintendo DS oyunu verecek.
Adam bana şunu dedi.
Olmadıysa oyuna crack yap çalışır.

@SmileFate
işinizi görebildiyseniz harika hocam ama son kısım yani "crack" mevzusu forum kuralları gereğince yasak olduğu için o konuda destek veremeyeceğim ne yazık ki 🤷‍♂️

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri