Cod Warzone D Diskinde Çalışmıyor

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
arkadaşlar c diskimde bu yüzden 7gb lık yer kaldı ama d diskimde 200 küsür gb yer var ne yapmam gerek pc de yavaşladı yardım edin c diskine taşıyınca böyle bir hata alıyorum yukardaki resimdeki gibi

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-03-24 182012.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-24 182012.png
    21.8 KB · Görüntüleme: 7

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
496
Burada, sizin işletim ssitemi Win8 olduğu için desteklemiyor. Sisteminizi win10 veya win11 e çıkarın diyorlar.
C bölümünde yer kalmadı D ye atayım diyorsunuz?
Şu an işletim sisteminiz nedir? Oyunun sayfasında min gerksinimlerde, Win8 desteği görülmüyor.

Asgari Özellikler

Call of Duty: Warzone oynamak için gereken minimum özellikler şunlardır :

İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit (en son güncelleme) †
CPU: Intel Core i3-6100 / Core i5-2500K veya AMD Ryzen 3 1200
RAM: 8 GB
Hi-Rez Assets Cache: 32 GB'a kadar
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon RX 470
Video Belleği: 2 GB

KS

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Burada, sizin işletim ssitemi Win8 olduğu için desteklemiyor. Sisteminizi win10 veya win11 e çıkarın diyorlar.
C bölümünde yer kalmadı D ye atayım diyorsunuz?
Şu an işletim sisteminiz nedir? Oyunun sayfasında min gerksinimlerde, Win8 desteği görülmüyor.

Asgari Özellikler

Call of Duty: Warzone oynamak için gereken minimum özellikler şunlardır :

İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit (en son güncelleme) †
CPU: Intel Core i3-6100 / Core i5-2500K veya AMD Ryzen 3 1200
RAM: 8 GB
Hi-Rez Assets Cache: 32 GB'a kadar
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon RX 470
Video Belleği: 2 GB
win 10

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
496
Windows 10 64 Bit (en son güncelleme) † Son güncellemeri yaptığını kontrol edin.

Yani C diskinde oyun çalışırken (bu disk aynı zamanda işletim sisteminin kurulu olduğu disk) yer kalmadı. Oyunun kurulu olduğu klasörü sürükle bırak yaparak D diskine taşıdınız. Bu uyarıyle karşılaştınız. Durum bu mu?

Oyunu masaüstü kısayolundan mı çalıştırdınız? Oyunun kurulu olduğu klasörde yine bir çalıştırma kısayolu olur genelde bir de buradan çalıştırmayı deneyin.

KS

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Windows 10 64 Bit (en son güncelleme) † Son güncellemeri yaptığını kontrol edin.

Yani C diskinde oyun çalışırken (bu disk aynı zamanda işletim sisteminin kurulu olduğu disk) yer kalmadı. Oyunun kurulu olduğu klasörü sürükle bırak yaparak D diskine taşıdınız. Bu uyarıyle karşılaştınız. Durum bu mu?

Oyunu masaüstü kısayolundan mı çalıştırdınız? Oyunun kurulu olduğu klasörde yine bir çalıştırma kısayolu olur genelde bir de buradan çalıştırmayı deneyin.
hocam şöyle ben oyunu d ye yükledim ve bu hatayı aldım sonra c ye yükledim steam üzerinden
CoD sağ clik yaptım özellikler dedim yüklü dosyalar dedim yükleme klasörünü taşı dedim öyle direk sürükle bırak yapmadım

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
496
Hmmm, anladım.
Şimdi tabi oyunun kendi güncellemelrini aldığı, onarımının yapıldığı, bütünlüğünün kontrol edildiği, Kurulu olduğu dizini görebildiğiniz bir yardımcı yazılımı (oyundan ayrı olarak) var mı bilemiyorum. Steam in kendisinde bu tür özellikler olabilir. Eğer steam de oyunun kurulu olduğu dizini seçme seçeneği veya değiştirme özelliği varsa buradan kontrol edin.

Taşımalarda sorun çıkabilir. Yer değiştirmeden sonra ilk kurulum dosyalarının yeri değiştiği için Steam bunlarla bağlantı kuramıyor olabilir aklıma gelenler bu şekilde. Steam ayrıntılı özellikleri hakkında bir bilgim yok malesef. Araya Steam girmeseydi çok daha kolay helledilebilirdiniz.

KS

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Hmmm, anladım.
Şimdi tabi oyunun kendi güncellemelrini aldığı, onarımının yapıldığı, bütünlüğünün kontrol edildiği, Kurulu olduğu dizini görebildiğiniz bir yardımcı yazılımı (oyundan ayrı olarak) var mı bilemiyorum. Steam in kendisinde bu tür özellikler olabilir. Eğer steam de oyunun kurulu olduğu dizini seçme seçeneği veya değiştirme özelliği varsa buradan kontrol edin.

Taşımalarda sorun çıkabilir. Yer değiştirmeden sonra ilk kurulum dosyalarının yeri değiştiği için Steam bunlarla bağlantı kuramıyor olabilir aklıma gelenler bu şekilde. Steam ayrıntılı özellikleri hakkında bir bilgim yok malesef. Araya Steam girmeseydi çok daha kolay helledilebilirdiniz.
ilginiz için teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri