Coil Whine Sorunu

melihkrmm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba İyi sosyaller.

Yaklaşık 8 Ay Önce Vatan Bilgisayardan Toplama Kasa Aldım sanırım kasa seçerken çok dikkat etmedim Rampage RedSKY 700W Modelini Aldım. Kasamın Psudan Gelen cızırtı sesi beni çok rahatsız ediyor Pc Açtıktan 10 Dakika sonra psu yüke biniyor ve ıslık sesi çalar gibi ötüyor. Pc kapatırken de ses gelmeye devam ediyor ta ki güç kablosunu çekene kadar

Yaptığım Çözümler:

- Kasanın Her Yeri Temiz Toz Yok
- Güç Kablosu Değiştirildi Sorun Aynı.
- Evde ki farklı prizlere takdım sorun aynı

Ürün Hala garanti kapsamında sizce garantiye yollamalımıyım?

Video:

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Merhaba İyi sosyaller. Yaklaşık 8 Ay Önce Vatan Bilgisayardan Toplama Kasa Aldım sanırım kasa seçerken çok dikkat etmedim Rampage RedSKY 700W Modelini Aldım. Kasamın Psudan Gelen cızırtı sesi beni çok rahatsız ediyor Pc Açtıktan 10 Dakika sonra psu yüke biniyor ve ıslık sesi çalar gibi ötüyor. Pc kapatırken de ses gelmeye devam ediyor ta ki güç kablosunu çekene kadar

Yaptığım Çözümler:

- Kasanın Her Yeri Temiz Toz Yok
- Güç Kablosu Değiştirildi Sorun Aynı.
- Evde ki farklı prizlere takdım sorun aynı

Ürün Hala garanti kapsamında sizce garantiye yollamalımıyım?
Coil whine bu psu değişmesi lazım

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
652
Garantisi devam ediyordur götür durumdan bahset yardımcı olurlar diye düşünüyorum ha gitmeden ara derim

KS

melihkrmm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İnce Ses Gibi ses geliyor benim kasadanda Sorun Yaratır mı bu
Yaratır diyor pc den anlayan bir kaç arkadaşıma danıştım derhal değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Yoksa ilerleyen zamanlarda içinde ki parçaların ömrünü kısaltıyormuş

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Yaratır diyor pc den anlayan bir kaç arkadaşıma danıştım derhal değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Yoksa ilerleyen zamanlarda içinde ki parçaların ömrünü kısaltıyormuş
hayır sadece birses o bir problem yaratmaz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri