Coil Whine ve Değişim

RickGrimess

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Merhabalar Arkadaşlar
Rx 6750 xt ekran kartımda coil whine sorunu var. İnce hesap a yazdım ve bu cevabı verdiler. Çıkan ses sizce fazla mı ve değişim yaparlar mı? Çok kararsız kaldım sizlerden görüş almak istedim.

Ekli dosyalar

• 20221222_121335.jpg
    20221222_121335.jpg
    505.7 KB · Görüntüleme: 61

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Video sesinden pek anlamadım ama sanki fazla gibi. Rahatsız ediyorsa gönderip şansınızı deneyin. Denildiği gibi şikayetinizi belirtip, yardım talep edin. Umarım değişir.

KS

RickGrimess

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Video sesinden pek anlamadım ama sanki fazla gibi. Rahatsız ediyorsa gönderip şansınızı deneyin. Denildiği gibi şikayetinizi belirtip, yardım talep edin. Umarım değişir.
Şu anlık kasadan biraz uzakta oturuyorum. Az geliyor ama çok kararsızım. Gönderirsem umarım değişir ama jelatinlerini falan söktüm bir sıkıntı falan olur mu?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Şu anlık kasadan biraz uzakta oturuyorum. Az geliyor ama çok kararsızım. Gönderirsem umarım değişir ama jelatinlerini falan söktüm bir sıkıntı falan olur mu?
Değişim ya da sorunu etkileyen bir şey değil jelatinler. Sıfır olduğunu belirtiyor, siz zaten deneyip hata olduğunu belirtiyorsunuz. Şansınızı deneyin olursa daha iyi olur olmazsa zaten çok rahatsız etmiyor, kullanıma devam edersiniz.

KS

RickGrimess

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Değişim ya da sorunu etkileyen bir şey değil jelatinler. Sıfır olduğunu belirtiyor, siz zaten deneyip hata olduğunu belirtiyorsunuz. Şansınızı deneyin olursa daha iyi olur olmazsa zaten çok rahatsız etmiyor, kullanıma devam edersiniz.
Tamamdır, teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri