Coil whine

Melo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Agalar benim ekran kartında coil whine sorunu var, ama furmarkta test yaparken ses gelmiyor, oyunlarda ekran kartı kullanımı ve mhz değeri yüksek olunca ses geliyor, normalmi bu? Furmark'ta neden ses gelmiyordur acaba (rx 6700)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Agalar benim ekran kartında coil whine sorunu var, ama furmarkta test yaparken ses gelmiyor, oyunlarda ekran kartı kullanımı ve mhz değeri yüksek olunca ses geliyor, normalmi bu? Furmark'ta neden ses gelmiyordur acaba (rx 6700)
Sisteme zarar vermez performans etkilemediği içinde iade veya değişim yapmıyorlar isterseniz fps kısıtlaya bilirsiniz o zaman düzeliyor diye biliyorum.

KS

Melo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Sisteme zarar vermez performans etkilemediği içinde iade veya değişim yapmıyorlar isterseniz fps kısıtlaya bilirsiniz o zaman düzeliyor diye biliyorum.
ama furmark'ta neden ses gelmiyor, tam yük bindiriyor ama ses yok, oyunlarda tam yük bindirmeden bile ses geliyor

KS

Melo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
furmark 1080p 0x msaa benchmark yapıyorum mesela 1 dakika ortalama 170 fps alıyorum, ekran kartı %98 falan kullanılıyor hiç ses yok

Hüdayi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
furmark 1080p 0x msaa benchmark yapıyorum mesela 1 dakika ortalama 170 fps alıyorum, ekran kartı %98 falan kullanılıyor hiç ses yok
aynı durum bende yaşıyorum daha 1 haftalık sistemim RTX 3060 var ama hala tespit edemedim eksoz fanındanmı gelio ekran kartından mı yinede bi magazaya götürücem aklımda soru kalmasın die dediniz gibi oyunda 1000 fps vea 300 400 alınca kasadan tiz bi ses gelio benimde cw olabilir ama keşke olmasa cok rahatsız edici

KS

Melo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
aynı durum bende yaşıyorum daha 1 haftalık sistemim RTX 3060 var ama hala tespit edemedim eksoz fanındanmı gelio ekran kartından mı yinede bi magazaya götürücem aklımda soru kalmasın die dediniz gibi oyunda 1000 fps vea 300 400 alınca kasadan tiz bi ses gelio benimde cw olabilir ama keşke olmasa cok rahatsız edici
mağazaya götürünce sonuçları yazarsanız sevinirim

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
yok aga, mesela bf5 giriyorum, en fazla 200 fps veriyor zaten, ondada ses oluyor

Hocam bu sesin şiddeti ne kadar mesela ;
1.pc masa üstünde
2.kasa kapağı kapalı

Az , orta , yüksek dikkatli dinlersem duyuluyor.

Bu arada mesela oyun sesi açıkken duyuyormusunuz.

KS

Melo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
1.pc masa üstünde
2.kasa kapağı kapalı

Masaüstünde ses gelmiyor, mesela csgo en düşük ayarlada oyuna giriyorum, 400 fps oluyor o zaman ses geliyor kulaklıkla oynadığım için çok duyulmuyor

KS

Melo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
1.pc masa üstünde
2.kasa kapağı kapalı

Ama kulaklık olmadığı zaman duyuluyor, bide dün witcher 3'de şey oldu, şimdi cızıdırdıyor, arada cızırdı gidip geliyor gidip geldiği anda oyunda drop giriyordu, ama ekran kartı kullanımı düşmüyordu

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Ama kulaklık olmadığı zaman duyuluyor, bide dün witcher 3'de şey oldu, şimdi cızıdırdıyor, arada cızırdı gidip geliyor gidip geldiği anda oyunda drop giriyordu, ama ekran kartı kullanımı düşmüyordu

Hocam şansını iade yada servis gibi olaylarla bir dene o zaman. cw yi problem olarak görmüyorlar fakat rahatsız edici ve drop girmesine sebep oluyorsa şansını denemen fena olmaz gibi

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
1.pc masa üstünde
2.kasa kapağı kapalı

Furmark testinde yüksek fps ler alınmadığı için kart ses çıkartmaz. Genelde 300 fps ve üstünde ses çıkartır.
hocalarım şu konuma bakarmısın bir türlü çözüm bulamadım

KS

Melo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Hocam şansını iade yada servis gibi olaylarla bir dene o zaman. cw yi problem olarak görmüyorlar fakat rahatsız edici ve drop girmesine sebep oluyorsa şansını denemen fena olmaz gibi
Ama csgo veya valorant gibi oyunlarda olmadı, witcher'a ilk kez girmiştim, acaba ilk kez girince alışma süreci gibi bişeyden olabilirmi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri