15.000-17.000 TL Çok Düşük Bütçeli Sistem

recepturan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Intel amd
Ekran Kartı
Gtx1660 super rx6600
Dostlar merhaba bu şartlar altında nasıl olur bilmem ama çok kısıtlı bir bütçem var 16 k bu bütçeye göre hazır sistem bulma imkanim varmı TABİKİDE trendyol pc lerden bahsetmiyorum en azından adına sistem denilecek bir sistem olacak şekilde.toplama yapabileceğimi zannetmiyorum siteler veya markalar böyle kampanyalar yaparmi ve TABİKİDE dostlar işi zorlaştiran şeyde bu bütçeye monitör vesayre dahil

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,438
Bence hazır sistemden ziyade 2. el bir sistem topla 12100f RX6700 - 6600XT bir sistem yapılabilir.

KS

recepturan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bence hazır sistemden ziyade 2. el bir sistem topla 12100f RX6700 - 6600XT bir sistem yapılabilir.
Sistem toplamaktan çok anlamam parçalar ve bileşenler hakkında bilgim vesayre var ama kendim toplayabilecegimi zannetmiyorum gider arızalı cart curt şeylere denk gelirim

Alex Mercher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16

Hocam piyasada "LOL açsın yeter" mantığında alabileceğin en uygun pc bu olur. Bence ikinci el kurulu bir sistem bak ikinci elden

Zationy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Hocam piyasada "LOL açsın yeter" mantığında alabileceğin en uygun pc bu olur. Bence ikinci el kurulu bir sistem bak ikinci elden
Hocam ben biraz sarı sitede gezindim monitör için de adamların ikinci el ilanları pc ve monitörlerde sıfırdan daha pahalı şaka gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri