Çok Mu Çirkinim

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Merhaba 14 yaşındayim sizce çok mu çirkinim şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı bir kızla oturup konuşmadım bile onu bırak 1 tane arkadaşım bile yok insanlar benden neden bu kadar Uzak
IMG_20230223_000811.jpg

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Merhaba 14 yaşındayim sizce çok mu çirkinim şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı bir kızla oturup konuşmadım bile onu bırak 1 tane arkadaşım bile yok insanlar benden neden bu kadar Uzak Ekli dosyayı görüntüle 15713
Değil 14 yaşında 24 yaşında olsan dahi bir kız arkadaşının olmaması eksiklik değildir aksine belki de yaşanılacaklara göre ödüldür.Hayır çirkin değilsin,öz güven eksikliği yaşıyorsan spora başlayabilirsin.

KS

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Değil 14 yaşında 24 yaşında olsan dahi bir kız arkadaşının olmaması eksiklik değildir aksine belki de yaşanılacaklara göre ödüldür.Hayır çirkin değilsin,öz güven eksikliği yaşıyorsan spora başlayabilirsin.
Ben tek takılmaktan sıkıldım erkek kız farketmez bir arkadaşım olsa onla gezerdik ama insanlar benden sürekli uzak ben onlara kötü bir şey yapmadım

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Böyle düşünerek kendi psikolojini çok kötülersin. Bence tip olarak sorunun yok. Kız arkadaş pek de önemli değil bence. Normal arkadaş konusunu bilemem ama bende kızlarla pek muhabbet etmiyorum ve kız arkadaşımda olmadı ama bunu sorun olarak görmüyorum. Yaşlarımız da küçük. Şu 1 haftadır kızlarla olan iletişimim 3 cümle falan herhalde. Tuğkan abinin bir sözü vardı. "Ne insanlar gördüm hiç sevgili yapmayıp sonradan çok güzel eşlere sahip olup güzel hayatlar kuran" tarzı bir şeydi. Şahsen her gün farklı kızla konuşmak yada 6 ayda bir sözde sevgili yapmak yerine tek olmak daha iyidir.

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Ben tek takılmaktan sıkıldım erkek kız farketmez bir arkadaşım olsa onla gezerdik ama insanlar benden sürekli uzak ben onlara kötü bir şey yapmadım
Zamanında hepimiz yaşadık söylenmek hiçbir şeyi değiştirmez aklında ortamlara gireceğin bir fikrin yoksa dediğimi yapıp spora başlayabilirsin illa gidip kas yapman gerekmiyor git sadece koş.Kervan yolda düzülür misali kapı da kapıyı açar.

KS

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Zamanında hepimiz yaşadık söylenmek hiçbir şeyi değiştirmez aklında ortamlara gireceğin bir fikrin yoksa dediğimi yapıp spora başlayabilirsin illa gidip kas yapman gerekmiyor git sadece koş.Kervan yolda düzülür misali kapı da kapıyı açar.
Böyle düşünerek kendi psikolojini çok kötülersin. Bence tip olarak sorunun yok. Kız arkadaş pek de önemli değil bence. Normal arkadaş konusunu bilemem ama bende kızlarla pek muhabbet etmiyorum ve kız arkadaşımda olmadı ama bunu sorun olarak görmüyorum. Yaşlarımız da küçük. Şu 1 haftadır kızlarla olan iletişimim 3 cümle falan herhalde. Tuğkan abinin bir sözü vardı. "Ne insanlar gördüm hiç sevgili yapmayıp sonradan çok güzel eşlere sahip olup güzel hayatlar kuran" tarzı bir şeydi. Şahsen her gün farklı kızla konuşmak yada 6 ayda bir sözde sevgili yapmak yerine tek olmak daha iyidir.
Haklısınız

dgn.berat07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba 14 yaşındayim sizce çok mu çirkinim şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı bir kızla oturup konuşmadım bile onu bırak 1 tane arkadaşım bile yok insanlar benden neden bu kadar Uzak Ekli dosyayı görüntüle 15713
hayırr çirkin değilsin kardeşim benim aslında bunun tiple sandığın kadar alakası yok önemlimi evet ama sadece ilk izlenimde önemli çekici olursan karşı cinsin senden elektrik alma ihtimali yükselir ama bundan sonrasını tamamen karakter belirliyor birde karşı cinse samimi gözükmen çok önemli komik sempatik olursan ortamlarda da sevilirsin sadece karşı cinse karşı değil ve yaşın daha erken bu yaşta yapan var mı var evet ama çokta önemli bir şey değil bu yaşta yaşın ilerledikçe çok değiştiğini hissedersin bak ben 17 olucam az kaldı 3 aylık bir ilişkim var o da aynı şeyi söylüyor bana ilk izlenimde önemli tip ama kafa dengi samimi sevecen biri olmazsan karakterden de kastettiğim o iyi biri ol komik ol sevilirsin zaten öyle yani kardeşim benim tipsiz değilsin ama boyun posun yerinde maşşallah birde çok fazla arayışa girme adın çıkar sonra herkeste deneme şansını yani doğru kişi seni zaten bulucak kelebek kovalamak yerine bahçeni güzelleştir kelebekler zaten gelir

Haydut54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bencede dgn.berat07 min dediği gibi bende 14 yaşındayım kız arkadaşım oldu ama ben hiç kız arkdaşım yok erkek arkadaşım yok diye üzülmedim sen bekle onlar sana gelir zaten şuan ayrıyız ama üzülmüyorum o yüzden kafana takma zaten yakısıklısın

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Gayet iyisin dostum bu erken yaşında falza derin düşünmene gerek yok, sen keyfine bak sporunu v.s falan yap elbet kafa dengi insanlar geliyor. Kız arkadaş konusu zaten @dgn.berat07 hocamın dediği gibi biraz onlara yakın olmak için bazı huylarını değiştirirsin samimi v.s şekilde yaklaşırsın, bu devirde malum kızlar biraz yanar döner olabiliyor dikkatli olursan zaten bir sorun olmaz, hemen karakterini açmanı önermem bir süre falan takılırsın aynı şekilde karşı tarafın karakterini okumayı denersin, sonra zaten o huy varsa iki taraf için bu olaylar ilk adımlarını başlatıyor, yalancı yapmacık kız arkadaş veya normal arkadaş olanlardan uzak durman gayet yeterli olacaktır, bunlar sana zamanla tecrübe kazandıracak kararları ona göre sen belirleyeceksin. Denemek için seçeneklerin belli okulda veya dışarda v.s denersin, olmadı sanaldan deneyip biraz karşı cins kafasını anlarsın, hemen atlamamak gerekiyor dediğim gibi kızlar masum görünümlü numaracı olabiliyor. İnsanların tercihi değişik olabiliyor kimisi tek daha çok mutlu oluyor, başka birisi çevre yaparak mutlu oluyor yani o kadar takılmaya gerek yok, zor dönemlerden geçiyoruz elbet seni sevecek arkadaş veya sevgili bulursun kendini geliştir zamanla güzelleşir her şey.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Yoo hayır çirkin değilsin ama aşırı yakisiklida değilsin ortalamanın üstünün ki arkadaşının olmamasının tipinle değil karakterle alakası olabilir çok dogruysan insan bundan da nefret eder ki yani kısacası herseyi bosverin sizi siz gibi kabul edecek biri bulun ( dediklerim kiz erkek farketmez)

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Dostum sana tek tavsiyem yalnız kalmanın kötü bir şey olmadığını aksine iyi bir şey olduğunu öğrenmen asıl özgürlük budur kimsenin sevgisine ilgisine muhtaç değilsin boşver bunları. Sen kendine odaklan eğer ki kendinde sevmediğin şeyler var ise bunları kendinde görmek istemiyorsan bunun için hedefler belirle ve ortadan kaldır kimse ile kıyaslama kendini. Sana kim ne derse desin hislerin düşüncelerin ancak yaşadıkların ve deneyimlerin ile değişecektir zaten sağlıklı günler dilerim. :)

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
takma bunları reis biraz elraenn tavsiyeleri dinlemeni öneririm bu yasta. 14 yasında kızları takmadım kendi yoluma bakıp paraya odaklandım ve iyikide paraya odaklandım diyorumda , daha 14 yasındasın kız mevzusu kader kızların pesine düsersen pisman olursun hayatın tadını cıkart kendini gelistir , zamana bırak...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri