Merhaba 14 yaşındayim sizce çok mu çirkinim şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı bir kızla oturup konuşmadım bile onu bırak 1 tane arkadaşım bile yok insanlar benden neden bu kadar Uzak
Değil 14 yaşında 24 yaşında olsan dahi bir kız arkadaşının olmaması eksiklik değildir aksine belki de yaşanılacaklara göre ödüldür.Hayır çirkin değilsin,öz güven eksikliği yaşıyorsan spora başlayabilirsin.Merhaba 14 yaşındayim sizce çok mu çirkinim şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı bir kızla oturup konuşmadım bile onu bırak 1 tane arkadaşım bile yok insanlar benden neden bu kadar Uzak Ekli dosyayı görüntüle 15713
Ben tek takılmaktan sıkıldım erkek kız farketmez bir arkadaşım olsa onla gezerdik ama insanlar benden sürekli uzak ben onlara kötü bir şey yapmadımDeğil 14 yaşında 24 yaşında olsan dahi bir kız arkadaşının olmaması eksiklik değildir aksine belki de yaşanılacaklara göre ödüldür.Hayır çirkin değilsin,öz güven eksikliği yaşıyorsan spora başlayabilirsin.
Zamanında hepimiz yaşadık söylenmek hiçbir şeyi değiştirmez aklında ortamlara gireceğin bir fikrin yoksa dediğimi yapıp spora başlayabilirsin illa gidip kas yapman gerekmiyor git sadece koş.Kervan yolda düzülür misali kapı da kapıyı açar.Ben tek takılmaktan sıkıldım erkek kız farketmez bir arkadaşım olsa onla gezerdik ama insanlar benden sürekli uzak ben onlara kötü bir şey yapmadım
Zamanında hepimiz yaşadık söylenmek hiçbir şeyi değiştirmez aklında ortamlara gireceğin bir fikrin yoksa dediğimi yapıp spora başlayabilirsin illa gidip kas yapman gerekmiyor git sadece koş.Kervan yolda düzülür misali kapı da kapıyı açar.
HaklısınızBöyle düşünerek kendi psikolojini çok kötülersin. Bence tip olarak sorunun yok. Kız arkadaş pek de önemli değil bence. Normal arkadaş konusunu bilemem ama bende kızlarla pek muhabbet etmiyorum ve kız arkadaşımda olmadı ama bunu sorun olarak görmüyorum. Yaşlarımız da küçük. Şu 1 haftadır kızlarla olan iletişimim 3 cümle falan herhalde. Tuğkan abinin bir sözü vardı. "Ne insanlar gördüm hiç sevgili yapmayıp sonradan çok güzel eşlere sahip olup güzel hayatlar kuran" tarzı bir şeydi. Şahsen her gün farklı kızla konuşmak yada 6 ayda bir sözde sevgili yapmak yerine tek olmak daha iyidir.
hayırr çirkin değilsin kardeşim benim aslında bunun tiple sandığın kadar alakası yok önemlimi evet ama sadece ilk izlenimde önemli çekici olursan karşı cinsin senden elektrik alma ihtimali yükselir ama bundan sonrasını tamamen karakter belirliyor birde karşı cinse samimi gözükmen çok önemli komik sempatik olursan ortamlarda da sevilirsin sadece karşı cinse karşı değil ve yaşın daha erken bu yaşta yapan var mı var evet ama çokta önemli bir şey değil bu yaşta yaşın ilerledikçe çok değiştiğini hissedersin bak ben 17 olucam az kaldı 3 aylık bir ilişkim var o da aynı şeyi söylüyor bana ilk izlenimde önemli tip ama kafa dengi samimi sevecen biri olmazsan karakterden de kastettiğim o iyi biri ol komik ol sevilirsin zaten öyle yani kardeşim benim tipsiz değilsin ama boyun posun yerinde maşşallah birde çok fazla arayışa girme adın çıkar sonra herkeste deneme şansını yani doğru kişi seni zaten bulucak kelebek kovalamak yerine bahçeni güzelleştir kelebekler zaten gelirMerhaba 14 yaşındayim sizce çok mu çirkinim şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı bir kızla oturup konuşmadım bile onu bırak 1 tane arkadaşım bile yok insanlar benden neden bu kadar Uzak Ekli dosyayı görüntüle 15713
Yoo hayır çirkin değilsin ama aşırı yakisiklida değilsin ortalamanın üstünün ki arkadaşının olmamasının tipinle değil karakterle alakası olabilir çok dogruysan insan bundan da nefret eder ki yani kısacası herseyi bosverin sizi siz gibi kabul edecek biri bulun ( dediklerim kiz erkek farketmez)Merhaba 14 yaşındayim sizce çok mu çirkinim şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı bir kızla oturup konuşmadım bile onu bırak 1 tane arkadaşım bile yok insanlar benden neden bu kadar Uzak Ekli dosyayı görüntüle 15713