Çok Sessiz Işıklı Klavye Önerisi

Atakanbasturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kolay gelsin arkadaşlar. 3-5 "kaliteli" marka bildiğimden isteklerime uygun klavye bulamıyorum.

- En önceliğim aşırı sessiz (Logitechin Silent Touch teknolojisine yakın)
- Aydınlatmalı (odam da ışık açmam o yüzden basit de olsa aydınlatması olmalı)
- Türkçe Q, Numpad tuşlu
- Anti-Ghosting özellikli
- Kablolu olması tercihimdir, kablosuz olursa da bluetooth değil de usb stick olması gerekli.

Bütçe 4000 e kadar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
505
Belki inceleme imkanınız oldu bilemiyorum. Güvenilir bir inceleme sitesi olup, önerileri tutarlıdır.
Logitech MX Keys S modelini ilk sıraya koymuş
Benim malesef sessiz klavye konusunda herhangi bir tecrübem olmadı. Belki faydası dokunur.

KS

Atakanbasturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Belki inceleme imkanınız oldu bilemiyorum. Güvenilir bir inceleme sitesi olup, önerileri tutarlıdır.
Logitech MX Keys S modelini ilk sıraya koymuş
Benim malesef sessiz klavye konusunda herhangi bir tecrübem olmadı. Belki faydası dokunur.

Oyunlarda gecikmesi bariz deniyor. Oyun da oynuyorum, gecikme olmaması lazım.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
505
Oyuncu özellikli en sessizlerinden biri olarak; Steelseries APEX 3 modeli var.
Membran klavyedir. Fısıltı sessizliğnde olmasın bekleyemezsiniz tabi, genede diğer oyuncu özellikli olanlara nazaran oldukça sessizdir.

Son düzenleme:
KS

Atakanbasturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyuncu özellikli en sessizlerinden biri olarak; Steelseries APEX 3 modeli var.
Membran klavyedir. Fısıltı sessizliğnde olmasın bekleyemezsiniz tabi, genede diğer oyuncu özellikli olanlara nazaran oldukça sessizdir.
Satın aldım hocam bunu sağolasın. Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Satın aldım hocam bunu sağolasın. Cevap veren herkese teşekkür ederim.
İPTAL EDİN HEMEN O FİYATA EN KÖTÜ EN B*KTAN KLAVYEYİ ALDIRDI ARKADAŞ SİZE. 1 kişinin lafıyla neden hareket edersiniz onuda anlamam zaten ama.

2600 tl verdiniz 1000 lira etmiycek klavyeye şaka gibi ya

Solaris sende bir daha öneri felan yapma milletin iyiliği için

KS

Atakanbasturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arakadaşlar o zaman tavsiyenizi söyleyin rica ediyorum. İptal etmesi kolay. Bana yukarıda yazdığım özelliklere sahip bir klavye önermeniz mümkün mü?

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Arakadaşlar o zaman tavsiyenizi söyleyin rica ediyorum. İptal etmesi kolay. Bana yukarıda yazdığım özelliklere sahip bir klavye önermeniz mümkün mü?
Yani maalesef çok ekstra bilgim yok klavye hakkında. Bir mekanik klavye öneririm lubelama tarzı işlemler yaparak sesini kısaltabilirsiniz ama ben nasıl yapıldığını bilmediğim için yorum yapmadım. @Greewe_Greew size bir öneri yapabilir belki.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam aşırı sessiz istiyorsunuz, oyun oynuyacağım diyorsunuz. Bu çok zor bir şey ki aldığınız klavye bile sesli sayılır. Ms değeri önemsiz bir şey ki apex 3'ün ms değerine baktınız mı? Custom bir klavye yapmayı tercih edebilirsiniz. Kullanım amacınızı dahada açarsanız size öneri yapabilirim.
Size bilindik 1-2 tane custom klavye ses örneği atayim.

KS

Atakanbasturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam aşırı sessiz istiyorsunuz, oyun oynuyacağım diyorsunuz. Bu çok zor bir şey ki aldığınız klavye bile sesli sayılır. Ms değeri önemsiz bir şey ki apex 3'ün ms değerine baktınız mı? Custom bir klavye yapmayı tercih edebilirsiniz. Kullanım amacınızı dahada açarsanız size öneri yapabilirim.
Size bilindik 1-2 tane custom klavye ses örneği atayim.

Hocam, kullanım amacı herşey diyebilirim. Oyun da oynuyorum, yazı da yazıyorum. Şu an ASUS Cerberus kullanıyorum, sesli, tuşlara tam ve sert basmak gerekiyor algılaması için. Kablolu klavye istiyorum, aydınlatmalı olacağı için zırt pırt şarj etmekle uğraşamam. Bana yazı yazarken mevcut klavyemden çok daha sessiz ve oyunlarda bariz gecikme yaşamayacağım(multiplayer oyun oynamıyorum o yüzden ms lerin bir önemi yok), basit veya rgb aydınlatmalı farketmez, en az 5 sene dayanacak bir klavye lazım.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam, kullanım amacı herşey diyebilirim. Oyun da oynuyorum, yazı da yazıyorum. Şu an ASUS Cerberus kullanıyorum, sesli, tuşlara tam ve sert basmak gerekiyor algılaması için. Kablolu klavye istiyorum, aydınlatmalı olacağı için zırt pırt şarj etmekle uğraşamam. Bana yazı yazarken mevcut klavyemden çok daha sessiz ve oyunlarda bariz gecikme yaşamayacağım(multiplayer oyun oynamıyorum o yüzden ms lerin bir önemi yok), basit veya rgb aydınlatmalı farketmez, en az 5 sene dayanacak bir klavye lazım.
bütçe artarsa

KS

Atakanbasturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öneriler için teşekkürler hocam değerlendiricem. Başka önerilere de açığım.

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Öneriler için teşekkürler hocam değerlendiricem. Başka önerilere de açığım.
Attığı akko mod 007 modelini bende görmüştüm güzel bir model. Klavye olarak türkiyede pek güzel modeller yok bu yüzden yurt dışından almak daha doğru oluyor. Yurt dışında kaliteli güzel denilebilecek ürünleri türkiyeye benim gördüğüm, bildiğim kadarıyla sadece wraith getiriyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri