- Tepki
- 0
Linkteki kasa alınırmı alacağım kart rx 6500 xt ve en az 500w psu istiyor diye biliyorum elimdeki psu 400w yeterli olurmu yoksa psu lu kasa onerirmisiniz
Son düzenleme:
H310m r 2.0 hocamanakartın ne
Cop psu oldugu icin bu fiyatta
Linkteki kasa alınırmı alacağım kart rx 6500 xt ve en az 500w psu istiyor diye biliyorum elimdeki psu 400w yeterli olurmu yoksa psu lu kasa onerirmisiniz
İslemcim i3 9100f powersupply markası tx marka kasanın yaninda gelen aynı markada 400w olan modelElinizdeki powerin marka ve modeli nedir. Bi de işlemciniz.
Hocam Max 2k fiyatında kasa onerebilirmisiniz psu ben kendim ek olarak alabilirimCop psu oldugu icin bu fiyatta
3k ayırırsan şuan indirimdeHocam Max 2k fiyatında kasa onerebilirmisiniz psu ben kendim ek olarak alabilirim
Hocam sıkıntıda elimdeki kasanın çok kötü olması yani tek fan 8 cm ve hiçbir şekilde soğutma olmuyor400 watt o power ile olmaz. O zaman sadece power alın ,kasanızı kullanın.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-aerocool-vx-plus-ae-vxp500-500-w-fiyati,404261865.html 948 TL.
6500XT ,sizin sisteminiz PCI EX 3.0 olduğu için, epey performans düşerek çalışır.1650 super gücünde iken ,düz 1650 gibi çalışır.
Bence kasayı falan boşverin Şu e.kartını alın derim.
![]()
Axle GeForce GTX1660 Super 6GB 192Bit GTX 1660 Super GDDR6 Ekran Kartı - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Kasanın yan kapağında fan takmak için bi yer olması lazım Oraya bi tane fan tak.Hocam sıkıntıda elimdeki kasanın çok kötü olması yani tek fan 8 cm ve hiçbir şekilde soğutma olmuyor
Hocam merhaba sizce 3050 6 GB ekran kartı alınırmı şuanda nette colorful olan model 7700 TL ye bulunuyor alinirsada i3 9100f ile darboğaz yaparmi birde colorful model 1660 süper var 2 ekran kartından hangisi iyidir?Kasanın yan kapağında fan takmak için bi yer olması lazım Oraya bi tane fan tak.
Elindeki bileşenler zaten ısınan şeyler değil. Kasayı ,fazla dert etme. Sana oyun lazım,e.kartı lazım,kasa değil.En en kötü ,olmadı,yan kapağı açık kullanırsın. Hiçbi şey olmaz.
200 TL var arada sadece 3050 daha mantıklı diye dusunuyorum3050 bi tık daha iyidir,ama 1660 super kesin daha ucuzdur. 3050 de,biraz zorlanabilir işlemci.