Soru Colorful Marka Güveni̇li̇r Mi̇

mendow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

COLORFUL iGame GeForce RTX 5080 Ultra OC
COLORFUL iGame GeForce RTX 5070TI Ultra OC
gibi ekran kartları ne kadar güvenilir, teknik destek gibi sorunlarda muhatap kim ve nasıl bir süreç izleniyor? , performansları diğer markalara göre nasıl? gibi sorularım mevcut yardımcı olur musunuz teşekkürler iyi forumlar​

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Despec Bilgisayar, Türkiye Distribütörü olarak garanti süreciyle ilgileniyor.

Kullanıcı yorumu olarka kuzenime 4070 battle ax aldırdım ve hem sesinden hem sıcaklığından hem kalitesinden çok memnun. Ben de zaten colorful kartlarını güvenilir biliyordum. Pny gainward gibi üreticilerin modellerinden daha kaliteli.

Colorful modelleri arasında kalite şöyle sıralanıyor : vulcan>ultra>battleax . Kuzenime battleax aldırmıştım ama o bile üst seviye bir kart gibi çalıştı ( fiyat performansmış yani ) o yüzden ultra modelini rahatlıkla alabilirsiniz.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Colorful Ekran kartı olarak tavsiye edilir performansı güzeldir ama Anakartları yazılım konusunda biraz sıkıntılı, yanılıyorsun @kihei Gainward en az colorful kadar kalitelidir ekran kartı konusunda.

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Çok güvenilir. Kaliteli ve serin çalışan bir seri iGame serisini iki arkadaşıma aldık. Biri RTX3070Ti hâlâ kullanıyor. Çok memnun. Diğerine de RTX 5070Ti aldık. O da çok çok memnun. Bazen incehesap gaming gecesinde cuma akşamları şu an satılan fiyatından daha da düşüyor. Takip etmek gerek.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046

COLORFUL iGame GeForce RTX 5080 Ultra OC​

COLORFUL iGame GeForce RTX 5070TI Ultra OC​

gibi ekran kartları ne kadar güvenilir, teknik destek gibi sorunlarda muhatap kim ve nasıl bir süreç izleniyor? , performansları diğer markalara göre nasıl? gibi sorularım mevcut yardımcı olur musunuz teşekkürler iyi forumlar​

Ekran kartı konusunda devrim çıkaran bir ekran kartı üreticisidir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri