Soru Cooler Master Hyper H411 Nano 7500F Için Işlev Görürmü

Otp_47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar benim amd ryzen 7500f işlemci var stok soğutucu ile yanıyor başlıkta gördünüz soğutucuyu aldım ama işlev yaparmı yapmazmı emin değilim şuan kasamda takılı olan soğutucu xıgmatek apache plus
1740876839134.png

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Kaç dereceleri gördünüz max?
Sadece oyun mu oynuyorsunuz?

KS

Otp_47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kaç dereceleri gördünüz max?
Sadece oyun mu oynuyorsunuz?
oyun oynarken 65 derce 70 arası o da kısıtladım için işlemciyi ama boştayken şuan kullandım xıgmatek apache plus ile 64 derece görüyoru ve bu benim sinirimi aşırı bozuyor kafaya takıyorum o sıcaklı 64 derece görmemin sebebe işlemciyi limitleyerek kullanmamda normalde 85w çalıştırdım zaman işlemcim alev alıyor boştayken 90 ları görüyor

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
işlemci boost'u mu kapattınız?

Soğutucu düzgün takılmamış ya da termal macundan kaynaklı sorun olabilir.

KS

Otp_47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
işlemci boost'u mu kapattınız?

Soğutucu düzgün takılmamış ya da termal macundan kaynaklı sorun olabilir.
evet evet boost kapatım onu kapatmasam çok ısınıyordu vatan firmasından almıştım zamanında montajı onlar yapmıştı bence yetmiyor soğutucu ben öyle düşünüyorum aldım gün yüksek ısı vardı sonradan ben limitledim kullandım birazda düştü ama yinede dedim gibi kontrol ettim macunuda değiştirdim soğutucuyuda düzgün taktım dedim soğutucu gelirse test edicem yine herkes kule tipi öneriyordu paramın yeti tek soğutucu başlıkta yazan oldu boştayken değerler böyle oyunda 70
1740878893325.png

Son düzenleme:

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
KS

Otp_47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

O halde bütçenize uygun olarak düşündüğüm bu ürünü öneririm ama termal macunda önemli.

Nasıl limitlediniz?
teşekür ederim ben coller master hyper h411 nano sipariş verdim umarım işimi görür max 2 3 saat oyun oynarım sonra dinlenmeye geçerim

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Yeni sipariş verdiyseniz iptal edebilirsiniz.
Cooler master hyper h411 nano'nun yeterince test videoları bulunmamakta.

Ama Thermalright Peerless Assassin 120 SE çok sayıda test videoları var. Şuan ki bütçenize en uygun seçenek olarak gözüküyor.

KS

Otp_47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni sipariş verdiyseniz iptal edebilirsiniz.
Cooler master hyper h411 nano'nun yeterince test videoları bulunmamakta.

Ama Thermalright Peerless Assassin 120 SE çok sayıda test videoları var. Şuan ki bütçenize en uygun seçenek olarak gözüküyor.
yabancı bir kanala bakmıştım iyi gösteriyordu 3 gün geçti sipariş etikten şuan iptal edilceğini sanmıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri