Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Beyaz sıvı soğutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba,
Hava soğutma almıştım ama vazgeçtim RGB sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Kasa linki aşağıda.

Sizce hangi sıvı soğutmayı almalıyım.

Bunu düşünüyorum ben. Ama 1.5-2k arası aynı performansi verebilecek beyaz renkli kasaya uyumlu bir sıvı soğutucu varsa onu da kullanabilirim.

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Merhaba,
Hava soğutma almıştım ama vazgeçtim RGB sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Kasa linki aşağıda.

Sizce hangi sıvı soğutmayı almalıyım.

Bunu düşünüyorum ben. Ama 1.5-2k arası aynı performansi verebilecek beyaz renkli kasaya uyumlu bir sıvı soğutucu varsa onu da kullanabilirim.
Ben corsair 4000x iCUE kullanıyorum.Çok hoş ve güzel duruyor.Bu sıvı soğutucudan bende aldım.Normal fiyatının ortalama 1000-1500 TL altında.İzlediğim videolardan sonra bunu almaya karar verdim üstüne bu kadar güzel bir indirimle kaçırmamam gerektiğini anladım.İzlediğim videolarda çok güzel performans veriyor.Ben öneriririm,bende de var.
-
Bence kasayı da corsair al :)

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Ben corsair 4000x iCUE kullanıyorum.Çok hoş ve güzel duruyor.Bu sıvı soğutucudan bende aldım.Normal fiyatının ortalama 1000-1500 TL altında.İzlediğim videolardan sonra bunu almaya karar verdim üstüne bu kadar güzel bir indirimle kaçırmamam gerektiğini anladım.İzlediğim videolarda çok güzel performans veriyor.Ben öneriririm,bende de var.
-
Bence kasayı da corsair al :)
Bahsettiğiniz kasanin beyazı yoktu hocam ve su an aldığım daha çok hoşuma gitti.
Gördüğüm kadariyla
Kasa 360mm destekliyor bu soğutucuyu alıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
TD500 başarılı hava akışı olan özellikleri dolu bir kasadır. Uyumlular sorun yok.

Bu arada radyatörü öne bağlayacaksınız bilginiz olsun!

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Burada uzman bilgisayar var montajı orada yaptıracağım. Kendim yapamam zaten, teşekkürler hocam :) iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri