Coreliquid K360 LED sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SlimPac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba. Geçen hafta aldım ben bu arkadaşı. Bugün de MSI Center uygulamasının update sekmesinden genel bi yazılım güncellemesi var mı acaba diye kontrol ettim ve coreliquid led güncellemesi geldiğini gördüm. Dedim yapayım madem belki sınırları kaldırmışlardır daha tatlış şeyler koyarız LCD ekrana. Yaptım, uyarım geldi dedi ki pc yi kapat, psu yu fişten çek ve 3 dk sonra tak. Dediğini yaptım ve şu an LCD ekran çalışmıyor... MSI Center'ı baştan kurdum falan ama nafile. Bu yazılım donanımsal bir arızayı dürtüklememiştir değil mi? Var mıdır başına gelen?

KS

SlimPac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
RE: Cvp: Coreliquid K360 LED sorunu

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sorunu yabancı kaynaklarda yaşayan gördüm ama çözüm önerisi henüz bulamadım.

https://download.msi.com/uti_exe/nb/MSI-Collect-Log-Tool.zip - Bağlantıdan inen yazılımı çalıştırıp LOG dosyanızı paylaşır mısınız.

Birde yazılım güncellemesi mi yaptınız yoksa Firmware güncellemesi mi?

Ben forum özürlüyümdür, nasıl paylaşacağım sizinle acaba? :/ Support sekmesinden güncellemeye girdim. alttan da gelişmişe tıkladım orada vardı coreliquid led update gibi bi şey yazıyordu. Dikkat etmedim fazla.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Coreliquid K360 LED sorunu

Bir çözüm önerisi buldum sanırım ama önce denemem gerek. DC üzerinden iletişime geçin işe yararsa burada çözümü herkes için paylaşırım.

KS

SlimPac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
RE: Cvp: Coreliquid K360 LED sorunu

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bir çözüm önerisi buldum sanırım ama önce denemem gerek. DC üzerinden iletişime geçin işe yararsa burada çözümü herkes için paylaşırım.

Tabii ki geçelim...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Coreliquid K360 LED sorunu

Sorunun çözümü aşağıda. Kullanıcıda işe yaramıştır.
  1. Bu https://drive.google.com/file/d/1vY7S97xFFXPqaMqkwpUBM4YrDmAFZpI8/view dosyayı indirip klasöre çıkartın.
    1. Klasör içindeki MSI_B130_UpdateTool.exe dosyasını çalıştırın.
    2. Açılan uygulama penceresinde sırasıyla M481 > SPI > NUC yazan butonlara tek tek basın. Her bastığınız butonun işleminin tamamlanmasını bekleyin.
    3. Tüm işlemler tamamlanınca programı kapatın ve MSI Center uygulamasını tekrar açıp sorunu kontrol edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri